Έκαψαν σημαία των ΗΠΑ έξω από την Πρεσβεία – Την τουρκική όμως δεν την αγγίζουν… (vid)

Ένταση και χημικά

Φωτιά σε αμερικανική σημαία έβαλε ομάδα από τους πολίτες έξω από το αμερικανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Τσιμισκή. Την τουρκική όμως δεν την αγγίζουν και όποιος την καίει τον λένε φασίστα.

Έκαψαν την σημαία, την ώρα που οι ΗΠΑ εξέφρασαν την στήριξη τους απέναντι στην Ελλάδα, η οποία δέχεται προκλήσεις από την Άγκυρα, στήριξαν την οριοθέτηση ΑΟΖ με βάση το Διεθνές Δίκαιο και συμφώνησαν σε μία πλειάδα από επενδύσεις.

Υπενθυμίζεται πως από νωρίς το απόγευμα, μέλη της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ), μέλη εργατικών σωματείων και φοιτητικών συλλόγων, πραγματοποίησαν συλλαλητήριο ενάντια στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στην πόλη και στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, οι αριστερές οργανώσεις, με αφορμή την επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ, Μάικ Πομπέο, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του πολέμου. Όταν επιχείρησαν να προσεγγίσουν την πρεσβεία των ΗΠΑ, οι αστυνομικοί ανέκοψαν την πορεία τους, με συνέπεια να προκληθεί ένταση και να πέσουν χημικά.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί