«Στο ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ο πόλεμος κατά του Χριστού» – Επίσκοπος τολμά να ΜΙΛΗΣΕΙ, στην Ελλάδα ΣΙΩΠΗ! vid

Τι λέει για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ευρώπη – ΣΙΩΠΑ η Εκκλησία στην Ελλάδα

Ο Ρίτσαρντ Νέλσον Ουίλιαμσον είναι Άγγλος Παραδοσιοναλιστής Καθολικός επίσκοπος που αντιτίθεται στις αλλαγές στην εκκλησία που επέφερε η Δεύτερη Σύνοδος του Βατικανού. 

Όπως αναφέρει σε μήνυμά του σε σχέση με τις πρόσφατες εξελίξεις στην Βρετανία αλλά και την Ευρώπη γενικότερα:

«Αυτό που μόλις είδαμε στη Αγγλία είναι ένα παγκοσμιοποιητικό πραξικόπημα!!! Οι παγκοσμιοποιητές, δηλαδή η Νέα Παγκόσμια Τάξη, οι Φρανκενστάιν του Levenstein, έχουν εκτελέσει μια επιδέξια μανούβρα με την οποία έβαλαν τις μαριονέτες τους στην εξουσία, τις μαριονέτες που εκείνοι επιθυμούν στην εξουσία.

Η κυρία Truss θα ήταν μια μαριονέτα αλλά έδειχνε υπερβολικά πολλή ανεξαρτησία. Ήθελε να περικόψει την φορολογία, ενώ η φορολογία είναι ένα κομμάτι κλειδί του προγράμματος των παγκοσμιοποιητών ώστε να καταλήξουν στην παγκόσμια τυραννία που ονειρεύονται.

Αμέσως, ενήργησαν βάσει της ισχύος τους στον πλανήτη και μέσω της δύναμης του χρήματος. Πραγματοποίησαν μια κατάρρευση στο χρηματιστήριο. Όλοι οι υλιστές άρχισαν να πανικοβάλλονται κι έτσι αυτό ήταν το τέλος της κυρίας Truss (σ.σ. για να έρθει ακόμα πιο πιστό τσιράκι στην εξουσία).

Οι παγκοσμιοποιητές βρίσκονται πίσω απ’ αυτό. Οι παγκοσμιοποιητές είναι αυτοί οι άθεοι (σ.σ. σατανιστές) άνθρωποι που ελέγχουν την Αγγλία, ελέγχουν τα κράτη της Δύσης όπως αποκαλούνται, ελέγχουν ουσιαστικά όλα τα κράτη του πλανήτη (σ.σ. εκ μέρους του μεγάλου αφεντικού).

Εργάζονταν πάνω σε αυτό επί εκατοντάδες χρόνια (σ.σ. Κοσμοκράτορες του αιώνος τούτου). Του βοήθησε η στάση ιερέων μέσα στην Εκκλησία.

Σήμερα, έχουμε φτάσει στο σημείο όπου η δύναμη των εχθρών του Θεού ενάντια στον Χριστό τον Βασιλέα έχει φτάσει σχεδόν στο αποκορύφωμά της».

Δείτε το βίντεο:

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί