Με αφορμή τον κορωνοϊό, στο Βερολίνο έγινε κάλεσμα για προσευχή από τζαμί, για πρώτη φορά με μεγάφωνα.
Το κάλεσμα συνέβη ταυτόχρονα με ήχο από τις καμπάνες χριστιανικής εκκλησίας, προκειμένου να τονιστεί η ενότητα, τώρα με τον κορωνοϊό, με αφορμή τον οποίο πετυχαίνουν τα πάντα. Ακόμα και ιμάμη να καλεί σε μουσουλμανική προσευχή μέσα στο κοσμοπολίτικο Βερολίνο.
Πρόκειται για την Εκκλησία της Γέννησης και το τζαμί «Dar Assalam», τα οποία βρίσκονται στην συνοικία Neukolln της γερμανικής πρωτεύουσας.
Οι μουσουλμάνοι πανηγυρίζουν και σπεύδουν να αποθανατίσουν το γεγονός, γνωρίζοντας πως έχουν πετύχει μια μεγάλη νίκη μέσα στα εδάφη της αποκαλούμενης ευρωπαϊκής υπερδύναμης. Τα κινητά αστράφτουν και το Ισλάμ ετοιμάζεται να κατακτήσει την Ευρώπη!
Ωστόσο, αυτό που προωθείται είναι η έλευση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία, όπως θα ισχυριστούν εκείνοι που την προτείνουν, θα προσφέρει «λύσεις» στα προβλήματα του πλανήτη.
Οι πολιτικοί των εθνών-κρατών θα αντικατασταθούν από παγκόσμιους «τεχνοκράτες» με έναν επικεφαλής να συντονίζει την δράση τους.
Το παγκόσμιο Κράτος που θα δημιουργηθεί είναι πιθανό να έχει την δική του θρησκεία, η οποία θα συγχωνεύσει τις υπάρχουσες σε ένα ενιαίο δόγμα, προκειμένου να μην υπάρχουν «διαφορές». Εξού και η ταυτόχρονη «χαρά» εκκλησίας και τζαμιού!
Το ίδιο συνέβη και στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας Άμστερνταμ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
- Παρανοϊκό αίτημα από τη νατοϊκή Πολωνία: «Θέλουμε πυρηνικά όπλα»
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Η γιορτή στον αμπελώνα Θεσσαλονίκης
- Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τον δρόμο σε αγωνιστική πίστα – Συνελήφθη 23χρονος οδηγός μηχανής
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
