«Βόμβα» για Σεμέδο

Για άλλη μια μέρα ο Ρούμπεν Σεμέδο πρωταγωνιστεί στα πρωτοσέλιδα του πορτογαλικού Τύπου. Το όνομα του 26χρονου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού φιγουράρει στην πρώτη σελίδα της Record την Πέμπτη (10/9). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εν λόγω εφημερίδας οι ερυθρόλευκοι πρότειναν ανανέωση συμβολαίου στον Ρούμπεν Σεμέδο, βάζοντας εμπόδιο στην μετακίνησή του στην Μπενφίκα. Η […]

Για άλλη μια μέρα ο Ρούμπεν Σεμέδο πρωταγωνιστεί στα πρωτοσέλιδα του πορτογαλικού Τύπου. Το όνομα του 26χρονου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού φιγουράρει στην πρώτη σελίδα της Record την Πέμπτη (10/9).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εν λόγω εφημερίδας οι ερυθρόλευκοι πρότειναν ανανέωση συμβολαίου στον Ρούμπεν Σεμέδο, βάζοντας εμπόδιο στην μετακίνησή του στην Μπενφίκα. Η Record δίνει μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση του φλερτ του 26χρονου με την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Ο Jogo σε “χτύπημά της” στην πρώτη σελίδα τονίζει ότι οι αετοί προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 1.000.000 ευρώ στον στόπερ των ερυθρολεύκων, χωρίς να προδιαγράφει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση.

Από SPort24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί