Το παλεύει η Αλ Χιλάλ – Στο Παρίσι για να πείσει τον Μέσι!

Άνθρωποι της Αλ Χιλάλ ταξιδεύουν για τη Γαλλία προκειμένου να προσπαθήσουν να «ψήσουν» τον Μέσι να συνεχίσει απ’ το καλοκαίρι στη Σαουδική Αραβία.

Αρχικά φάνηκε υπερβολικό. Άλλοι μίλησαν για κινήσεις εντυπωσιασμού απ’ τους Σαουδάραβες. Για να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρό τους, μετά τον «πάταγο» που προκάλεσε η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο απ’ την Αλ Νασρ. Τελικά, το θέμα είναι πιο σοβαρό.

Η Αλ Χιλάλ που ακούστηκε πως θα κάνει προσπάθεια για να «ψήσει» τον Λιονέλ Μέσι, δίνοντάς του και 300 εκ. ευρώ ετησίως, «τρέχει» το θέμα με ταχύτητα. Μάλιστα τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι Σαουδάραβες θα ταξιδέψουν εντός των επόμενων ωρών στο Παρίσι, για να συναντήσουν από κοντά τον Λιονέλ και τον πατέρα του.

Θέλουν με τον τρόπο αυτό να τον πείσουν να πάει στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ απ’ το καλοκαίρι. Μεταγραφή που αν πραγματοποιηθεί, καταλαβαίνει κανείς πως θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο «πάταγο» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Μέσι φερόταν να έχει σχεδόν συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι. Αυτό θέλει να προλάβει η Αλ Χιλάλ, γι’ αυτό και το ταξίδι στη Γαλλία.

(onsports. gr / photo: scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί