Το αναλυτικό πρόγραμμα της Εθνική Ανδρών

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των φιλικών της Εθνικής Ανδρών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Αναλυτικά, η ΕΟΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Ένα καλοκαίρι γεμάτο… αστέρια περιμένει τους Έλληνες φιλάθλους στη διαδρομή της Εθνικής Ανδρών προς το FIBA World Cup 2023 και τα γήπεδα της Ασίας. Το πρόγραμμα των αγώνων προετοιμασίας προκαλεί ανυπομονησία και το ΟΑΚΑ θα συγκεντρώσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον φιλοξενώντας τρία από αυτά.

Ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Νίκολα Γιόκιτς, o Σιμόνε Φοντέκιο και πλήθος άλλων αστέρων από τις ομάδες της Σλοβενίας, της Σερβίας και της Ιταλίας θα αναμετρηθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο με την Εθνική Ελλάδας, σε μεμονωμένα φιλικά, αλλά και στο καθιερωμένο και μακροβιότερο τουρνουά της Ευρώπης AEGEAN Ακρόπολις, πριν το ταξίδι της στο Άμπου Ντάμπι για το τουρνουά που ήδη συζητείται παντού, αφού θα συμμετέχει και η Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ.

Όλα αυτά, πριν το τζάμπολ του FIBA World Cup, θα έχουν ανοίξει για τα καλά την όρεξη για το κυρίως πιάτο και ο Αύγουστος στην Αθήνα αναμένεται… καυτός και μπασκετικά. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει ενημέρωση για τη διάθεση των εισιτηρίων. Μείνετε συντονισμένοι!»

Οι αγώνες

Φιλικά με τη Σλοβενία

2/8 Σλοβενία-Ελλάδα

4/8 Ελλάδα-Σλοβενία

Τουρνουά AEGEAN Aκρόπολις

8/9 Ελλάδα-Σερβία

9/8 Σερβία-Ιταλία

10/8 Ιταλία-Ελλάδα

Διεθνές Τουρνουά Άμπου Ντάμπι

18/8 ΗΠΑ-Ελλάδα

19/8 Ελλάδα-Γερμανία

20/8 ΗΠΑ-Γερμανία

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί