Σήμερα ο μεγάλος αγώνας της ΑΕΚ με την Αντβέρπ – Στόχος η μεγάλη ανατροπή

Ένα βήμα μακριά από τους ομίλους του Champions League είναι η ΑΕΚ, που αναζητά την ανατροπή στη ρεβάνς με την Αντβέρπ στην OPAP Arena (22.00, Cosmote Sport 2, MEGA).


H Ένωση υποδέχεται τη βελγική ομάδα με στόχο να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στην Αμβέρσα πριν από μία εβδομάδα ώστε να μπορέσει να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Εκεί όπου θέλει να επιστρέψει μετά από πέντε χρόνια.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που κοστίζει περίπου 20 εκατ. ευρώ για την ΑΕΚ, όσα δηλαδή και τα εξασφαλισμένα έσοδά της σε περίπτωση που μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να αφήσουν πίσω τους τη μεγάλη γκέλα με τον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα και να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική ανωτερότητά τους απέναντι στην Αντβέρπ, μετά την άδικη ήττα στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Με 12ο παίκτη τον κόσμο της, καθώς δεν θα πέφτει καρφίτσα στην «καυτή» OPAP Arena, η ΑΕΚ ψάχνει μια μεγάλη πρόκριση σε μια ιστορική στιγμή καθώς για πρώτη φορά θα απλωθεί το σεντόνι του Champions League στο νέο γήπεδο της ομάδας.

Μια έκπληξη περιλαμβάνει η αποστολή της Ένωσης, καθώς συμπεριλήφθηκε τελικά και ο Λιβάι Γκαρσία, παρότι και χθες, όπως αναφέρται, έκανε ειδικό πρόγραμμα. Ωστόσο θεωρείται απίθανο να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Το δίδυμο στην επίθεση θα είναι οι Τσούμπερ και Πόνσε, τετράδα στο κέντρο οι Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ, στην άμυνα ο Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα και στο τέρμα Στάνκοβιτς ή Αθανασιάδης.

Για την Αντβέρπ, που θα στερηθεί τον τιμωρημένο δεξιό μπακ Μπατάιγ, αναμένεται να ξεκινήσουν σε σχηματισμό 4-3-3 οι: Μπουτέζ – Ντε Λατ, Αλντερβάιρελντ, Κουλιμπαλί, Βάινς – Εκέλενκαμπ, Κειτά, Βερμέερεν, – Οντρέικα, Γιάνσεν, Μπαλικβίσα.

(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί