Πογιέτ: «Ευκαιρία να δούμε νέα πρόσωπα»

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε η Ελλάδα με φόντο τις δύο φιλικές αναμετρήσεις με Μάλτας (17/11, Βαλέτα) και της Ουγγαρίας (20/11, Βουδαπέστη).

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε σε αυτά τα παιχνίδια, στο κλίμα αλλά και στα νέα πρόσωπα της αποστολής. Να σας θυμίσουμε πως οι επιλογές του είναι οι: Πασχαλάκης, Μπάρκας, Αθανασιάδης, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ρότα, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας.

«Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, οι παίκτες είναι χαρούμενοι που είναι στην Εθνική Ελλάδας και όπως έχουμε προσέξει υπάρχουν κάποιες αλλαγές, κάποιους νέους παίκτες. Δεν πρόκειται για επίσημο παιχνίδι και κάποιες ομάδες δεν άφησαν τους παίκτες τους να έρθουν και σε κάθε περίπτωση, θα δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Δεν θεωρώ πως επηρεάζεται η Εθνική Ομάδα, αυτό που θέλουμε οι παίκτες να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και όταν έρθει ο Μάρτιος να μπορούν να αγωνίζονται και τα 90 λεπτά».

Για τις απουσίες: «Ξέρουμε ήδη πολύ καλά τον Βλαχοδήμο, τον Μπάλντοκ, τον Τσιμίκα, τον Μαυροπάνο. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε νέους ποδοσφαιριστές και είναι μεγάλη ευκαιρία για αυτά τα παιδιά και σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια βοήθεια η Εθνική Ομάδα τον Μάρτιο, θα μπορώ να έχω περισσότερες επιλογές».

Για το EURO και το Μουντιάλ: «Όσον αφορά την Εθνική είμαστε λίγο πιο κοντά στο να βρεθούμε στα τελικά του EURO καθώς έχουμε δύο ευκαιρίες. Μέσω των play off και των προκριματικών και αυτό το κατακτήσαμε εμείς μέσω της θέσης στο Nations League. Τώρα όσο για το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεχωρίζουν Αργεντινή και Βραζιλία. Και έτσι όπως η Ουρουγουάη στήριξε την Ελλάδα τους τελευταίους εννιά μήνες, τώρα είναι σειρά της Ελλάδας να στηρίξει την Ουρουγουάη»

gazzetta/pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί