ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε sold out η Χάιντουκ, απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών

Μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που τέθηκαν στη διάθεση των φίλων της τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League, αυτά... έκαναν φτερά.

Ο σύλλογος από την Κροατία, μέσω των social media, ανακοίνωσαν πως διατέθηκαν όλα και το «Πόλιουντ» θα είναι κατάμεστο για το ματς κόντρα στους «ασπρόμαυρους» την ερχόμενη Πέμπτη (10/8, 22:00).

Η Χάιντουκ έχει διαθέσει κάτι παραπάνω από 17.500 κάρτες διαρκείας ενώ το «Πόλιουντ» έχει χωρητικότητα κοντά στις 34.000. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια ή θέσεις για το ματς Χάιντουκ – ΠΑΟΚ στο “Πόλιουντ”. Μέσα σε λίγες ώρες, όλες οι διαθέσιμες θέσεις βρήκαν κάτοχο», αναφέρει η σχετική ενημέρωση από τους Κροάτες.

Που θα είναι… μόνοι τους στο «Πόλιουντ», όπως και οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα είναι μόνοι τους στον επαναληπτικό της Τούμπας. Η UEFA ενημέρωσε επίσημα τους δύο συλλόγους ότι απαγορεύει τη μετακίνηση των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας και στα δύο τους παιχνίδια για τα προκριματικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς έκριναν πως είναι υψηλής επικινδυνότητας.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί