Ο Ντάνι Άλβες έστειλε γράμμα στην πρώην σύζυγό του μέσα από τη φυλακή: «Και τι δεν θα έδινα για ένα φιλί σου»

Ένα συγκινητικό γράμμα μέσα από την φυλακή της Βαρκελώνης έστειλε στην πρώην σύζυγό του, ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας είναι στη φυλακή από τις 20 Ιανουαρίου καθώς κατηγορείται για τον βιασμό κοπέλας σε κλαμπ της Βαρκελώνης την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Αμέσως μετά από την φυλάκισή του η σύζυγός του Τζοάνα Σανθ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ενώ διαχώρισε την θέση της από τον Ντάνι Άλβες.

Ωστόσο, η Τζοάνα Σανθ τον επισκέφτηκε μια φορά στη φυλακή και ο Βραζιλιάνος την ώρα που όλοι του έχουν γυρίσει την πλάτη, προσπαθεί με όποιο τρόπο μπορεί να προσεγγίσει εκ νέου την πρώην σύζυγό του.

Της έστειλε μάλιστα και γράμμα το οποίο δημοσίευσε η ίδια στο Instagram: «Και τι δεν θα’ δινα για ένα φιλί από το αδύνατο κορίτσι, ακόμη κι αν ήταν μόνο ένα. Οπουδήποτε, οπωσδήποτε, με κάθε τρόπο… Με σένα στο πλάι μου πάντα. Σε αγαπώ».

Ο Ντάνι Άλβες έχει κάνει τρεις αιτήσεις αποφυλάκισης αλλά καμία δεν έχει γίνει δεκτή καθώς όπως αναφέρεται τα εις βάρος του στοιχεία είναι πολλά. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αντιμετωπίζει ακόμη και 10 χρόνια φυλάκιση για όσα έγιναν στο κλαμπ Σάτον της Βαρκελώνης.

(με πληροφορίες από eleftherostypos. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί