Μπορεί στην Τούμπα… αλλιώς χανόμαστε, vid

Έσωσε τα… προσχήματα στο τέλος ο ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν κάκιστος -κυρίως αμυντικά- σε μία ώρα αγώνα με την Μποέμιαν στο Δουβλίνο, όπου γνώρισε την ήττα (2-1) για τον γ΄ προκριματικό του Europa Conference League.

Εντούτοις, αφού φόρτσαρε, κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Νέλσον Ολιβέιρα (78′) -που σκόραρε στο επίσημο ντεμπούτο του- και να μείνει «ζωντανός» ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα στις 12 Αυγούστου. Με τους Μιχαηλίδη και Πασχαλάκη να φέρουν ευθύνη στα δύο τέρματα του Κόουτ (23′ και 52′).

Με πολλά προσωπικά λάθη στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή, με κακό ανασταλτικό transition ο ΠΑΟΚ έδωσε ευκαιρίες στους Ιρλανδούς που κέρδισαν και πολλές δεύτερες μπάλες έξω από την περιοχή να φτάσουν το σκορ στο υπέρ τους 2-0 και να είναι κοντά σε μια καθαρή νίκη μέχρι να δεχθούν το γκολ του Ολιβέιρα, 12΄πριν το τέλος του αγώνα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άλλαξε άρον άρον τα άκρα, ενεργοποίησε άμεσα τον Μπίσεσβαρ ως δεκάρι, επιστράτευσε τον Κούρτιτς, θέλοντας να φρεσκάρει τα πρόσωπα της μεσοεπιθετικής του γραμμής και επί της ουσίας να «αφυπνίσει» την ομάδα του δεδομένου ότι τίποτα δεν έμοιαζε να βγαίνει και να λειτουργεί σωστά στο γήπεδο!

Κάτι που εν μέρει κατάφερε καθώς στο 77′ και μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών, ο ΠΑΟΚ μείωσε με τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εκπληκτική ασίστ του Σβαμπ και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1! Ένα γκολ που έδωσε κάτι από τη χαμένη αυτοπεποίθηση στους Θεσσαλονικείς για να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω σε ένα ματς που αναμφίβολα αδίκησαν τον εαυτό τους και εγκλωβίστηκαν στο κακό τους βράδυ!

Τώρα νίκη-πρόκριση στην Τούμπα, αλλιώς χανόμαστε.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί