Βόλος – ΑΕΚ: Απαγόρευση στην οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της Ένωσης

Μετά το απαγορευτικό στους οπαδούς του ΠΑΟΚ -για την αναμέτρηση στην έδρα του ΟΦΗ- η αστυνομία άναψε «κόκκινο φως» στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ, ενόψει του εκτός έδρας ματς με τον Βόλο, για την 3η αγωνιστική της Super League

Με απόφαση του Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, μπήκε «στοπ» στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ προς το Πανθεσσαλικό «… για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Η ανακοίνωση:

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21.30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα αναπτυχθούν αστυνομικές δυνάμεις για την πραγματοποίηση αυστηρών προελέγχων.

eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί