«Συντρίψτε τους ναζί του AZOV»!! Το πανό Ελλήνων που έκανε έξαλλους τους Ουκρανούς

Με φόντο το αιματηρά επεισόδια της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια,

που προκλήθηκαν από Κροάτες φιλοναζί χούλιγκαν, ένα πανό των οπαδών του Άρη φέρεται να εξόργισε τους Ουκρανούς στα social media.

Το πανό που έγραφε «Smash AZOV Nazis» (μτφ. Συντρίψτε τους ναζί του AZOV) εθεάθη στο γήπεδο του Άρη κατά τη διάρκεια του αγώνα του για τα προκριματικά του Conference League ενάντια στη Ντιναμό Κιέβου.

Εξάλλου τόσο οι φανατικοί (ultras) της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) όσο και της Ντιναμό Κιέβο (Ουκρανία) έχουν συνδεθεί με τους νεοναζί του τάγματος AZOV που επί χρόνια στο Ντονμπάς έσφαζαν ρωσικούς και ελληνικούς πληθυσμούς!!

Ο Ντένις Σέλερ μάλιστα, επικεφαλής των «Bad Blue Boys», μέλη των οποίων κατέβηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να σκοτώσουν, έχει πολεμήσει στην Ουκρανία με το τάγμα Azov.

Ιδού η εικόνα που συζητήθηκε μεταξύ άλλων και από φιλορωσικούς λογαριασμούς στο Twitter:

Θυμίζουμε πως οι χούλιγκαν της Ντινάμο Κιέβου εξέφρασαν προ ημερών την συμπαράσταση τους στους Bad Blue Boys της Ντινάμο Ζάγκρεμπ (με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι).

Οι Ουκρανοί χρησιμοποίησαν δύο ρουκέτες στις οποίες έγραψαν επάνω:

«Free BBB» (ελευθερώστε τους BBB) και «04.08.2023, Athens, BBB are kings of Europe» (οι BBB είναι οι βασιλιάδες της Ευρώπης).

Δείτε ΕΔΩ τη φωτογραφία με τις ρουκέτες.

απεμπε-EPA-PAP photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί