Στέφανος Τσιτσιπάς – Αλβάρο Γκιγιέν 2-0: Έκανε το 1-0 για την Ελλάδα στο Davis Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζορίστηκε μόνο για ένα σετ κόντρα στον Αλβάρο Γκιγιέν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε στη συνέχεια… περίπατο κόντρα στον τενίστα από τον Ισημερινό, επικράτησε με 2-0 (7-5, 6-2) μέσα στο ΟΑΚΑ και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα, στην προσπάθεια για άνοδο στο πρώτο γκρουπ του Davis Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το… καθήκον του και άνοιξε το σκορ στη σειρά της Ελλάδας με το Εκουαδόρ, επικρατώντας του Αλβάρο Γκιγιέν με 7-5, 6-2, στο πρώτο ματς των Play-Offs του World Group 1 για το Davis Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 2-0 στα game του πρώτου σετ, αλλά ο Γκιγιέν (Νο 731 στον κόσμο) πήρε τρία σερί game, φτάνοντας στο 3-2. O αθλητής από τον Ισημερινό υπερασπίστηκε με δυσκολία το σερβίς του, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κάνει τελικά το 6-5 με break και να παίρνει το πρώτο σετ (7-5) μετά από 50 λεπτά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (νο 3 στην πατγκόσμια κατάταξη) πήρε πολύ πιο εύκολα το δεύτερο σετ. Έκανε δυο break με το ξεκίνημά του κι έφτασε με άνεση στο 4-0. Ο Γκιγιέν πήρε το μοναδικό του game κάνοντας το 4-1, για να ηττηθεί στη συνέχεια με 6-2.

Στο δεύτερο παιχνίδι της Εθνική μας που θα ακολουθήσει, θα παίξει ο Αριστοτέλης Θάνος, κόντρα στον Αντρές Αντράντε (Νο564). Ο Έλληνας αθλητής αντικαθιστά τον Μιχάλη Περβολαράκη ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που έχει στο χέρι του.

(newsit – scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί