Σερένα Γουίλιαμς: Προανήγγειλε την αποχώρησή της από το τένις

Προαναγγελία απόσυρσης έκανε η Σερένα Γουίλιαμς μέσα από συνέντευξη της στο Vogue.

H θρυλική Αμερικανίδα τενίστρια που στις 26 Σεπτεμβρίου κλείνει τα 41 της χρόνια όπως όλα δείχνουν θα αποσυρθεί από το τένις στο US Open που αρχίζει στις 29 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.

Όπως και ο Πιτ Σάμπρας έτσι και η Σερένα θέλει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στις ΗΠΑ. Η κορυφαία Αμερικανίδα τενίστρια και ίσως η σπουδαιότερη όλων των εποχών έχει φτάσει στσ 23 Grand Slam και εδώ και χρόνια κυνηγούσε τα 24 της Μάργκαρετ Κορτ που είναι το απόλυτο ρεκόρ!

Οι συνεχείς τραυματισμοί δεν την αφήνουν να κυνηγήσει το ρεκόρ και όπως όλα δείχνουν θα αποσυρθεί.

Με post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρει ότι θα έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Συγκεκριμένα αναφέρει πως: «Έρχεται μια στιγμή στη ζωή που πρέπει να αποφασίσουμε να κινηθούμε προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Εκείνη η στιγμή είναι πάντα δύσκολη όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ. Θεέ μου, μου αρέσει το τένις.

Άλλωστε και ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο είναι: “Ο αποχαιρετισμός της Σερίνα, είμαι κακή στο να λέω αντίο”.

Τώρα όμως, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Πρέπει να επικεντρωθώ στο να γίνω μαμά, στους πνευματικούς μου στόχους και τελικά να ανακαλύψω μια διαφορετική, αλλά απλά συναρπαστική Σερένα. Θα απολαύσω αυτές τις επόμενες εβδομάδες».

(protothema – φωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί