Πρώτη ήττα-«καμπανάκι» για την ΑΕΚ στη Super League μετά από 204 μέρες

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει ούτε βαθμό στην έδρα του ΟΦΗ, χάνοντας με 2-0. Οι Κρητικοί έβαλαν έτσι τέλος σε ένα αήττητο που διατηρούσε η Ένωση για καιρό στη Super League.

Η προηγούμενη ήττα της ΑΕΚ στη Super League ήταν το εντός έδρας 3-1 από τον Ολυμπιακό, για την 26η αγωνιστική (12.03.2023) του πρωταθλήματος (η πρώτη της Ένωσης στην “Opap Arena”).

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα “έτρεχε” αυτές τις 204 ημέρες αήττητο 15 ματς, έχοντας 10 νίκες και 5 ισοπαλίες, δίνοντας ματς στα playoffs κόντρα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη.

Για να βρούμε την προηγούμενη εκτός έδρας ήττα της ΑΕΚ στη Super League θα πρέπει να “πάμε” στις 19 Φεβρουαρίου 2023, στο 2-0 στην έδρα του ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Να αναφέρουμε ακόμα πως η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από ενάμιση μήνα και το παιχνίδι με την Αντβέρπ στο Βέλγιο, για τα προκριματικά του Champions League (1-0).

Στο πρωτάθλημα, η τελευταία φορά που δεν σκόραρε ήταν στις 3 Μαΐου, στο 0-0 με τον Ολυμπιακό, στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 8η αγωνιστική των playoffs.

(newsit – pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί