Προπονητής τένις ξυλοκόπησε άγρια τη 14χρονη κόρη του – ΒΙΝΤΕΟ ΟΡΓΗΣ

Σοκ έχει προκαλέσει στο παγκόσμιο τένις βίντεο στο οποίο ένας πατέρας που είναι και προπονητής τένις ξυλοκόπησε άγρια τη μόλις 14 ετών κόρη του.


Σκηνές βίας στην κοινότητα του τένις «αποτυπώνονται» σε βίντεο που δημοσίευσε ο Σέρβος ακτιβιστής, Ιγκόρ Γιούριτς, από τις εγκαταστάσεις του Ερυθρού Αστέρα, στο οποίο φαίνεται ένας προπονητής τένις να ξυλοκοπάει άγρια τη νεαρή παίκτριά του, προφανώς επειδή είχε παράπονα από εκείνη κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ωστόσο, από τη διαρροή του βίντεο έγινε γνωστό ότι ο εν λόγω προπονητής είναι ο πατέρας της νεαρής αθλήτριας, η οποία είναι μόλις 14 ετών και η οικογένεια προέρχεται από την Κίνα.

«Άλλη μια πράξη βίας από πατέρα εναντίον της κόρης του. Πληροφορήθηκα ότι πρόκειται για οικογένεια που προέρχεται από την Κίνα. Θα υποβάλουμε ποινικές διώξεις και σε αυτό το τέρας», έγραψε ο Γιούριτς.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αιτία της οργής του ήταν επειδή είχε έντονα παράπονα από την απόδοσή της στην προπόνηση και επιπλέον δεν ακολουθούσε τις οδηγίες του.

Το βίντεο είναι εξοργιστικό:

(dikaiologitika φωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί