Πολίτες για κλείσιμο ΟΑΚΑ: «Ο Θεός μας γλίτωσε και δεν έχουμε πυρηνικό εργοστάσιο», vid

«Από τύχη ζούμε σε αυτή τη χώρα».

Όπως ήταν φυσικό, η απόφαση να κλείσει ξαφνικά επ’αόριστον το ΟΑΚΑ το οποίο επίσης ξαφνικά κρίθηκε…ακατάλληλο για να φιλοξενήσει κόσμο, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων.

Όχι τόσο κατά της απόφασης, αλλά επειδή φαίνεται πως τόσα χρόνια το πρόβλημα με την στατικότητα των δύο στεγάστρων του «Καλατράβα» παρέμενε και παρόλα αυτά το στάδιο γέμιζε από δεκάδες χιλιάδες θεατές!!

Ακολουθούν μερικά μόνο από τα σχόλια πολιτών στο Twitter:

  • «Ψήνεστε για ομαδική αγωγή 60.000+ ατόμων (όσοι πήγαν με Μπραγκα και Βιγιαρεαλ στο Οακα) στο Ελλ. Δημόσιο, για έκθεση σε κίνδυνο;».
  • Πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα. Αν συνέβαινε κάτι στα ματς του Παναθηναικού με Μπράγκα και Βιγιαρεάλ, ο κόσμος θα έπαιρνε μνμ από το 112 για εκκένωση ΟΑΚΑ προς τάφο και όχι του Ινδού.
  • Φταίει: η κλιματική αλλαγή για #Καρδιτσα,#Δαδια,#Ευβοια…η “κακιά η ώρα” για #Τεμπη… “εντυπωσιακά άτυχος” ο #Βολος… Στο #ΟΑΚΑ,τι;;; Όλα ένα “παμε κι οπου βγει”;;; ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ θα ακούσουμε τίποτα;;;
  • το ότι δεν θρηνήσαμε θύματα την περασμένη πέμπτη είναι θαύμα. και δεν μιλάω για 50 100 500. κι αυτό δεν το καταλαβαίνει κανείς
  • Έκλεισε το ΟΑΚΑ λόγω πρόβληματος στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα. Ο Θεός μας γλύτωσε και δεν έχουμε πυρηνικό εργοστάσιο.

Κάποιοι θυμήθηκαν και ένα παλαιότερο βίντεο από ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ το 2018:

https://twitter.com/i/status/1707847124635832416

eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί