Παναθηναϊκός: Ψάχνει το μεταγραφικό «μπαμ» με Μπερνάρντ

Ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να πραγματοποιήσει μια από τις πιο ηχηρές μετεγγραφές του καλοκαιριού φέρνοντας στην Ελλάδα τον διεθνή Βραζιλιάνο Μπερνάρντ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αφού φέρεται να έχει προσεγγίσει με επίσημη πρόταση τον διεθνή Βραζιλιάνο Μπερνάρντ.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τον τελευταίο χρόνο αγωνίζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τη φανέλα της Αλ Σαρίγια, αλλά φαίνεται να ψάχνει δικλείδα επιστροφής στην Ευρώπη, αφού δεν είναι στα βασικά πλάνα της ομάδας του.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με τρομερή τεχνική κατάρτιση, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον υπολογίζει για τη θέση ”10”, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα ”φτερά΄΄ της επίθεσης.

Η πενταετία στη Σαχτάρ Ντόνετσκ (2013-2018), είναι η πιο παραγωγική της καριέρας του με 156 συμμετοχές, 28 γκολ και 35 ασίστ ενώ κέρδισε 3 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί και στη Premier League, για μια τριετία με τη φανέλας της Έβερτον έχοντας 84 συμμετοχές, 8 γκολ και 7 ασίστ.

Με την φανέλα της Αλ Σαρίγια σε ένα χρόνο έχει 32 συμμετοχές, 7 γκολ και 5 ασίστ, ενώ έχει φορέσει 15 φορές το εθνόσημο της Εθνικής Βραζιλίας.

(newsit – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί