Υπενθυμίζεται πως οι «μπλαουγκράνα» κατηγορούνται ότι έδωσαν 7 εκατ. ευρώ κατά την περίοδο 2001-2018, και κυρίως κατά την προεδρία των Σάντρο Ροσέλ και Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, στον τότε αντιπρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτητών της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, προκειμένου να έχει τη διαιτησία με το μέρος της.
Μάλιστα, όλες οι ομάδες της LaLiga έχουν ταχθεί κατά των Καταλανών, συμπεριλαμβανομένης και της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αρχικά είχε κρατήσει στάση αναμονής για το εν λόγω περιστατικό. Οι λόγοι για τους οποίους κατηγορείται η Μπαρτσελόνα, είναι για κατάθεση ψευδών επιχειρηματικών στοιχείων, παραβίασης εμπιστοσύνης και διαφθοράς.
Πλέον, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκινά έρευνα για να διαπιστώσει αν οι «μπλαουγκράνα» είναι ενάντιοι και στους δικούς της κανονισμούς.
(Sportfm – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το «Spider-Man: Brand New Day» σπάει τα ρεκόρ όλων των εποχών με σχεδόν 719 εκατ. προβολές! vid
- H επόμενη εβδομάδα είναι ιστορική για τη Μελάνια Τραμπ – Δείτε τι ετοιμάζει
- Περσικός Κόλπος: Νέα ρωσική έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών
- Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψουμε μαζική εισροή μεταναστών
- Στο νοσοκομείο ο Τσακ Νόρις
- Η Τακαΐτσι εύχεται στον Τραμπ για τα γενέθλια του 20χρονου Μπάρον! Η θερμή αγκαλιά – ΒΙΝΤΕΟ
- Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ανοικτά της δυτικής Πελοποννήσου
- Η… αυτοκρατορική απαίτηση του Τραμπ! Κυκλοφορεί το δικό του χρυσό νόμισμα
- Υποχώρησαν οι τιμές πετρελαίου μετά από δηλώσεις του Νετανιάχου
- Με βροχές, καταιγίδες και μποφόρ θα κυλήσει η Παρασκευή 20/3









