Αυτή ήταν η τελευταία ευρωπαϊκή 11άδα του Παναθηναϊκού – Ποιος είναι ο μοναδικός που έχει μείνει

Λίγες ώρες απομένουν για να επιστρέψει ξανά ο Παναθηναϊκός στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ήταν συγκεκριμένα στις 24 Αυγούστου 2017 όταν το Τριφύλλι έδινε την τελευταία του παράσταση στα ευρωπαϊκά γήπεδα αντιμετωπίζοντας την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές για τη φάση των πλέι-οφ του Europa League.

Το τελευταίο ματς του Τριφυλλιού
Οι Πράσινοι πήγαιναν για την απόλυτη ανατροπή, αφού στο πρώτο ματς που είχε διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» οι Βάσκοι είχαν φύγει νικητές με σκορ 3-2, ενώ μέχρι το 60ό λεπτό βρίσκονταν πίσω με 0-2.

Στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Αθλέτικ με 1-0 με γκολ του Ίκερ Μουνιαΐν, ύστερα από φοβερή συνεργασία των Βάσκων στο 22ο λεπτό.

Το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε δοκάρι στο 41 με τον Τσάβες, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την πολυπόθητη ανατροπή που θα τον έβαζε στους ομίλους του Europa League και έτσι ήπιε το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Καμπέσας (66′ Μολίνς), Λουντ (68′ Άλτμαν), Λουτσιάνο, Τσάβες (74′ Δώνης).

Μόνο ο Κουρμπέλης έχει παραμείνει στο ρόστερ
Από εκείνο το ρόστερ έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα στον Παναθηναϊκό. Παίκτες ήρθαν, άλλοι αποχώρησαν, όπως και προπονητές αλλά αυτά τα πέντε χρόνια υπάρχει ένας κοινός άξονας που λέγεται Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο έλληνας χαφ έχει παραμείνει στο ρόστερ και συνεχίζει να ηγείται της προσπάθειας των Πρασίνων για την επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

(πηγή:top10.gr – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί