Η εφαρμογή για το λειτουργικό iOS ονομάζεται Vybe Together, και προωθούσε ιδιωτικά πάρτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 , ενώ ο λογαριασμός της απαγορεύτηκε και στο TikTok, όπου τα παράνομα πάρτι διαφημίζονταν.
Οι διοργανωτές έπρεπε να εγκρίνουν όλους όσοι ήθελαν να παρευρεθούν, και όσοι είχαν εγκριθεί λάμβαναν τη διεύθυνση του πάρτι δύο ώρες πριν από την εκδήλωση.
Οι περισσότερες από αυτές τις συγκεντρώσεις ήταν παράνομες υπό τους τρέχοντες αυστηρούς περιορισμούς της πανδημίας στις ΗΠΑ.
Η σελίδα FAQ (διευκρινίσεων) του Vybe Together που αφαιρέθηκε αναγνώριζε τον κίνδυνο της πανδημίας, αλλά ανέφερε ότι η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να προωθεί «μικρές συγκεντρώσεις» και όχι «μεγάλα πάρτι».
Ωστόσο, ακόμα και οι μικρότερες συγκεντρώσεις ατόμων μπορούν να εξαπλώσουν τον κορωνοϊό, δημιουργώντας αλυσίδες λοίμωξης οι οποίες θα έθεταν σε κίνδυνο άτομα που δεν συμμετείχαν στο πάρτι.
Οι αντιδράσεις για την εφαρμογή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έφεραν και το τέλος της εφαρμογής.
skai/ unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του Παπαγεωργίου η 24χρονη από τη Βέροια
- Η Σλοβακία επιτρέπει στα πρατήρια να ορίσουν υψηλότερες τιμές για τα ξένα οχήματα
- Το πέρασμα της Ράφα μεταξύ Γάζας και Αιγύπτου φέρεται να άνοιξε και πάλι, σύμφωνα με
- «Τάφος» σε ειδυλλιακό νησί: Μια θαμμένη καταστροφή στον Ειρηνικό επιστρέφει στο προσκήνιο (Photo+Vid)
- Κίνα κατά Ισραήλ για Ιράν: «Απαράδεκτο»
- Η αλήθεια πίσω από το γιατί δεν βλέπουμε ποτέ ένα μωρό περιστέρι
- Αμετάβλητα αναμένεται να διατηρήσει σήμερα τα επιτόκια η ΕΚΤ – Νευρικότητα στις αγορές ομολόγων
- Χαμός και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης – Σκληρή «μάχη» με τον Όρμπαν
- Συνελήφθησαν ένας 27χρονος και ένας 26χρονος έπειτα από καταδίωξη στα Πατήσια
- Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «ζητά συγγνώμη» που κέρδισε μόνο το 99,93% των ψήφων σε viral βίντεο









