Ιταλία: Γυναίκα κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε 17 εγκυμοσύνες για να εισπράττει επιδόματα!

Μια Ιταλίδα κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε τουλάχιστον 17 εγκυμοσύνες, ώστε να πάρει επιδόματα εγκυμοσύνης, που δεν δικαιούταν.


Η 50χρονη γυναίκα υποστηρίζει ότι μέσα σε 24 χρόνια έμεινε έγκυος 17 φορές, με τις κυήσεις της να οδηγούν στη γέννηση πέντε υγιέστατων παιδιών, καθώς τις υπόλοιπες 12 απέβαλε.


Η τελευταία εγκυμοσύνη της 50χρονης γυναίκας, τον Μάρτιο του 2022 κίνησε τις υποψίες των Αρχών και έτσι άρχισαν να την παρακολουθούν. Σήμερα ισχυρίζονται ότι έχουν στη διάθεση τους ατράνταχτα στοιχεία ότι και οι 17 εγκυμοσύνες της ήταν ψέμα.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση, η 50χρονη προκάλεσε ζημία 110.000 ευρώ στο ιταλικό δημόσιο, στήνοντας μια περίτεχνη απάτη, που περιλάμβανε την κλοπή πιστοποιητικών γέννησης αλλά και την πλαστογράφηση υπογραφών. Μάλιστα, όπως φέρεται, προκειμένου να γίνει πιστευτή δεν δίσταζε να κάνει τις καθημερινές της δουλειές, φορώντας μαξιλαράκι από αυτά που φορούν οι ηθοποιοί.

Ο σύντροφός της και συγκατηγορούμενος της έσπασε και ομολόγησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι η γυναίκα δεν έμεινε ποτέ έγκυος. «Ήξερα πολύ καλά ότι δεν ήταν έγκυος» είπε και επεσήμανε ότι έμαθε για τη δράση της το 2012, όταν άρχισαν να βγαίνουν.

Η γυναίκα ωστόσο, υποστηρίζει ότι δεν ήταν στόχος της να αποσπάσει χρήματα από το ιταλικό δημόσιο, αλλά ότι πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια.

(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί