«Τι θα βλέπουν δηλαδή, τι μαγειρεύω;;;»: Η αλήθεια για τις ψηφιακές ταυτότητες – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε και δείτε...

Το αλαλούμ με τις ψηφιακές ταυτότητες συνεχίζεται καθώς τόσο ο λόγος υπέρ αυτών όσο και ο αντίλογος βοηθούν στο να μπερδευτεί ο κόσμος και να μην γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει!

Η αλήθεια είναι πως οι ψηφιακές ταυτότητες δεν είναι το «χάραγμα» και πράγματι διευκολύνουν, ωστόσο, επειδή δεν ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο, κάτι στο οποίο συμφωνούν όλοι, δεν αποκλείεται να αποτελούν ένα βήμα προς το τελικό στάδιο της λεγόμενης «ψηφιακής σκλαβιάς» και του «χαράγματος», αν τελικά αυτό είναι ψηφιακό.

Μόνο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει εξηγήσει το σχέδιο αυτό με ξεκάθαρο και κρυστάλλινο τρόπο (ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως μπερδεύουν χαρακτηριστικά την κοινή γνώμη!!!

Πέραν της άποψης πως «ό,τι προσφέρει η εξουσία είναι μόνο για την ευκολία μας και δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο», τέθηκε ξανά το ζήτημα: «Τι τους νοιάζει να παρακολουθούν εμάς του απλούς πολίτες»!

Μια γυναίκα ανέφερε μάλιστα «τι θα βλέπουν δηλαδή, τι μαγειρεύω;;;».

Σίγουρα είναι αστείο να πιστεύει κανείς πως δίνουν τις ψηφιακές ταυτότητες για να παρακολουθούν κάποιον, καθώς υπάρχουν τα σύγχρονα ψηφιακά κινητά τηλέφωνα για να γίνει αυτή η δουλειά!

Ωστόσο, αν ο οποιοσδήποτε μελλοντικά -καθώς η τεχνολογία κάνει άλματα- συνδεθεί μέσω εμφυτευμάτων στην τεχνητή υπερνοημοσύνη, προκειμένου να διοικηθεί ο πλανήτης ευκολότερα και πιο άμεσα, τότε θα δώσει πρόσβαση ακόμα και στις πιο κρυφές του σκέψεις, άσχετα αν τον ενδιαφέρει ή όχι! Ποιό το τίμημα;;; ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ η απάντηση.

Δείτε το βίντεο:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί