Θα απελευθερώσουν ΝΕΟ ΙΟ από Κίνα;;; «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ», σύμφωνα με την Δρ. Li-Meng Yan – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Δοκιμάζουν ήδη πως θα τον εξαπλώσουν;;; Επιστήμονες από όλον τον κόσμο συνεργάζονται με το «Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας», λέει. Όλοι εύχονται να μην ισχύουν όλα αυτά...

Η Δρ. Li-Meng Yan, η οποία, όπως είδατε στο el.gr, αποκάλυψε την διαρροή στο εργαστήριο της Γουχάν, με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να συγκαλύπτει, σύμφωνα με την ίδια το όλον θέμα, (ΕΔΩ), αποκαλύπτει πως η Κίνα ετοιμάζει έναν ιό, αν δεν τον έχει ήδη έτοιμο!!!

Έχει άραγε αυτό σχέση με τις «επόμενες πανδημίες», για τις οποίες μίλησε ο Bill Gates, τονίζοντας πως πρέπει να προετοιμαστεί ο κόσμος;;;

Η  Yan αποκαλύπτει σχέδιο του CCP να απελευθερώσει τον «αιμορραγικό πυρετό»!

Δεν αποκλείει, σύμφωνα με την Γιαν αυτό να συμβεί στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (ΕΔΩ)!

Αναφέρει δε πως υπάρχουν επιστήμονες στις ΗΠΑ και σε όλον τον κόσμο, οι οποίοι συνεργάζονται με το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας για όλα αυτά.

Στην Ελλάδα προσφάτως ακούσαμε «ΒΑΣΤΑ ΚΙΝΑ»!

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα της νέας συνέντευξής της:

«Αυτό δεν είναι αστείο. Δεν είναι συνωμοσία. Αν μπορείτε να διαβάσετε στα κινέζικα, θα δείτε ότι η κινέζικη κυβέρνηση ήδη ξεκίνησε το σχέδιο της επόμενης 5ετίας που βασίζεται στην βιοασφάλεια. Θυμηθείτε ότι όταν λέει το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας ”βιοασφάλεια”, σημαίνει ”πρόγραμμα βιολογικών όπλων”…»

ΦΩΤΟ Pixabay/screenshot

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί