Σκοτεινές οδηγίες διαχωρισμού των ανθρώπων: Σπέρνουν Διχασμό- Θέλουν ξεσηκωμό; (vid)

Μετά τους ανεμβολίαστους-εμβολιασμένους έρχεται το δικαίωμα Λευκών- Λοιπών φυλών στη θεραπεία του Covid-19!

Το Υπουργείο Υγείας της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα που σώζουν ζωές θα δίνονται στους λευκούς στο τέλος, λόγω «συστημικών ανισοτήτων».
Mάλιστα δημοσίευσε ένα έγγραφο που περιγράφει λεπτομερώς το σχέδιό του για τη διανομή των θεραπειών, όπως της θεραπείας με μονοκλωνικά αντισώματα και με αντιιικά χάπια.

Το σχέδιο περιλαμβάνει μια ενότητα σχετικά με τις κατάλληλες προϋποθέσεις, που πρέπει να πληρούν οι ασθενείς για να λάβουν τη θεραπεία με τα σπάνια αντιιικά χάπια, συμπεριλαμβανομένης αναφοράς, ότι ένας ασθενής θα πρέπει να έχει «ιατρική πάθηση ή άλλους παράγοντες, που αυξάνουν τον κίνδυνο για σοβαρή ασθένεια».
Ένας τέτοιος “παράγοντας κινδύνου” είναι να ανήκει σε μια φυλή ή εθνικότητα που δεν είναι Λευκή, λόγω “μακροχρόνιας συστημικής κοινωνικής ανισότητας και ανισότητας στην υγεία “.

“Η μη λευκή φυλή ή η ισπανόφωνη/λατίνο εθνικότητα θα πρέπει να θεωρείται παράγοντας κινδύνου, καθώς οι μακροχρόνιες συστημικές ανισότητες στην υγεία και οι κοινωνικές ανισότητες έχουν συμβάλει σε αυξημένο κίνδυνο σοβαρής ασθένειας και θανάτου από COVID-19», όπως αναφέρεται στο σημείωμα.

Ο μόνος δίκαιος τρόπος για να δοθεί προτεραιότητα σε θεραπείες που σώζουν ζωές είναι να θεραπεύουμε πρώτα τους πιο άρρωστους και όσους είναι σε πιο κρίσιμη κατάσταση και φυσικά το χρώμα του δέρματος του ασθενή δεν πρέπει να λαμβάνεται καν, υπόψιν.

Όχι όμως για τους αριστερούς, όπως φαίνεται, που έχουν τα ηνία της υγείας στην Νέα Υόρκη, αφού θέλουν να δώσουν φάρμακα για τον COVID με βάση το χρώμα του δέρματος των ασθενών και οι λευκοί, ανεξάρτητα από το πόσο άρρωστοι είναι, θα λάβουν θεραπεία τελευταίοι.

Έχει αναρωτηθεί κανείς από όλους αυτούς που θέλουν να εμβολιάσουν τους πάντες, γιατί ο κόσμος αρνείται να κάνει τα εμβόλια που τον υποχρεώνουν να κάνει; Είναι επειδή είναι κατά του εμβολιασμού; Όχι βέβαια!

Ο κύριος λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί άνθρωποι απορρίπτουν το εμβόλιο για την COVID, που απορρίπτουν τα διαβατήρια εμβολιασμού και δεν δέχονται τις καραντίνες, είναι επειδή μπορούν ξεκάθαρα να δουν, ότι όλα αυτά γίνονται για την προώθηση μιας κοινωνικής, πολιτικής και θρησκευτικής ατζέντας, με την οποία πολύ μικρή σχέση έχουν τελικά η επιστήμη και η ιατρική. Ολόκληρη αυτή η σχεδιαζόμενη επίθεση διεξάγεται από μια ελίτ σε παγκόσμια κλίμακα, για να επιφέρει την υποδούλωση ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού, και όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, ήταν πιο επιτυχημένη για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, ακόμα κι από τα πιο τρελά όνειρά τους, ενώ φαίνεται να έρχονται πολλά περισσότερα ακόμα.

Έτσι λοιπόν το Υπ. Υγείας στη Ν. Υόρκη αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα σε όσους δεν είναι Λευκοί, στη διανομή του χαμηλού αποθέματος θεραπειών για την COVID-19, όπως αναφέρει το FOX NEWS.

Δημοσίευσε ένα έγγραφο που περιγράφει λεπτομερώς το σχέδιό του για τη διανομή των θεραπειών, όπως τη θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα και τα αντιικά χάπια.


Όπως αναφέρεται, ένα άτομο πρέπει να έχει «ιατρική πάθηση ή άλλους παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο για σοβαρή ασθένεια».
Ένας τέτοιος “παράγοντας κινδύνου” είναι να ανήκει σε μια φυλή ή εθνικότητα που δεν είναι Λευκή, λόγω “μακροχρόνιας συστημικής κοινωνικής ανισότητας και ανισότητας στην υγεία “.


Το σχέδιο αυτό ξεσήκωσε αντιδράσεις στο διαδίκτυο για διακρίσεις με βάση την εθνικότητα και το χρώμα του δέρματος.

Η Έριν Σιλκ, εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας της Νέας Υόρκης, είπε στο Fox News σε μια δήλωσή της ότι «η καθοδήγηση της πολιτείας για την ιεράρχηση προέρχεται απευθείας από το CDC» και ότι ούτε «η φυλή ούτε η εθνικότητα θα απέκλειαν ένα άτομο από τη λήψη θεραπείας».

«Η συστημική φτώχεια που έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί παράγοντα κινδύνου στους πληθυσμούς της Ν.Υ. και των ΗΠΑ γενικότερα, προστίθεται στον αλγόριθμο της προτεραιότητας που είναι ίδια με όλους τους άλλους παράγοντες κινδύνου. Αναφέρεται απλώς ως παράγοντας που αυξάνει τον κίνδυνο.»

Το σχέδιο της Νέας Υόρκης για διανομή ιατρικής περίθαλψης έρχεται καθώς η πολιτεία βλέπει έναν αριθμό ρεκόρ κρουσμάτων COVID-19.

Επιπλέον, οι διαδηλώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα είχαν ως αποτέλεσμα πέντε άτομα να συλληφθούν από την αστυνομία κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας σε ένα Burger King, σηματοδοτώντας έτσι το ξεκίνημα της σύλληψης των μη εμβολιασμένων στη Νέα Υόρκη, που όπως φαίνεται θα αυξηθεί σε ολόκληρη τη χώρα στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Όπου υπάρχουν εντολές για μάσκα και εμβόλια, περιμένουν να δουν όσους δεν φορούν μάσκα και τους μη εμβολιασμένους, να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται σε ποινικό και όχι αστικό, δικαστήριο.

Η εξουσία των πονηρών κυβερνώντων θα αυξηθεί, όπως όλα δείχνουν και θα γίνει πιο παρεμβατική και καταστροφική.
Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό Twitter @patriottakes δείχνουν δεκάδες ανθρώπους να πλημμυρίζουν ένα φαστ φουντ και πολλοί να βιντεοσκοπούν τη διαμαρτυρία με κάμερες και smartphone.

Η διαμαρτυρία ήρθε την ημέρα που τέθηκε σε ισχύ η εντολή υποχρεωτικότητας εμβολιασμού για τους ιδιώτες εργοδότες. Κάποιοι φώναζαν «Let’s Go Brandon», μια βρισιά με κωδικοποίηση κατά του Μπάιντεν, η οποία είναι δημοφιλής μεταξύ των δεξιών υποστηρικτών που δεν αισθάνονται άνετα να χρησιμοποιούν τη λέξη «γαμ…» δημοσίως, ενώ ένας, με τηλεβόα, φώναζε: «Όχι διαχωρισμός, καμία διάκριση».


Σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης, οι πέντε συλληφθέντες κατηγορήθηκαν για παραβίαση, αφού φέρονται ότι αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν το μπέργκερ, μετά από επανειλημμένες εκκλήσεις και τους εκδόθηκαν εντάλματα εμφάνισης στο τμήμα – κι εντολές να εμφανιστούν στο ποινικό δικαστήριο.

Με τέτοιες εικόνες μόνο σκοτεινή συνέχεια μπορεί να δει κάποιος να έρχεται για τον κόσμο.

photo vid screenshot

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί