Χαλαρός, μέσα στα γέλια, με τα χέρια στις τσέπες ο Ζελένσκι στην δήθεν «μαρτυρική» Μπούχα – ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;;; Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

Ο ηθοποιός δεν έπαιξε καλά τον ρόλο του...

Στην Μπούχα βρέθηκε ο Ουκρανός πρόεδρος και ηθοποιός στο επάγγελμα Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προκειμένου να ενισχύσει την προβοκάτσια εναντίον της Ρωσίας πως διέπραξε δήθεν σφαγή αμάχων.

Η εικόνα είναι περίεργη και δείχνει πως κοροϊδεύουν τον κόσμο μπροστά στα μούτρα του.

Ενώ, υποτίθεται, κάνουν λόγο για τραγωδία, ο Ζελένσκι περπατά χαλαρά με τα χέρια στις τσέπες, σαν σε βόλτα με λιακάδα, και μιλά χαμογελαστός με τους πολίτες! Έτσι είναι τα δράματα;;;

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟ 0.31 ΛΕΠΤΟ:

ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΡΑΜΑ:

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΣΟ ΧΑΛΑΡΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΔΡΑΜΑ:

Όλα αυτά ενώ:

  • Οι Ρώσοι έφυγαν από την Μπούτζα στις 30/3/2022 και μπήκαν οι Ουκρανοί! Ωστόσο, παρουσίασαν τα “εγκλήματα” στις 3/4/2022 (ΕΔΩ).
  • Ένα χρονοδιάγραμμα που παρέχεται από ρεπορτάζ των New York Times υποδηλώνει ότι οι ουκρανοί νεοναζί μαχητές του Azov εισήλθαν στην Bucha μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων και αφού ο Δήμαρχος της Bucha είχε ανακοινώσει την απελευθέρωση της πόλης χωρίς καμία αναφορά σε ωμότητες (ΕΔΩ).
  • Νεκροί ανασταίνονται (ΕΔΩ)
  • Μέλη του Azov είχαν πάρει διαταγή να πυροβολήσουν άτομα που δεν φορούσαν μπλε περιβραχιόνια, αλλά άσπρα που φορούσαν οι άμαχοι, μετά από συμφωνία Ρωσίας-Ουκρανίας με σκοπό να διαφύγουν από την Βόρεια Ουκρανία.
  • Νεκροί βρέθηκαν με κουτιά φαγητό που τους είχαν δώσει οι Ρώσοι! Άρα όσοι νεκροί υπήρξαν στα συγκεκριμένα σημεία, τους σκότωσαν οι Ουκρανοί (ΕΔΩ).

photo ουκρανική προεδρία

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί