ΞΑΦΝΙΚΕΣ και ραγδαίες εξελίξεις! Τι εντολή δόθηκε για τα ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ στην Ευρώπη – Σβαμπ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ, vid

Τι θα είναι ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ της ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ;;;; Τα πάντα επί θύραις -

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα παρουσιάσει προτάσεις στις αρχές του επόμενου μήνα για νέους νόμους που θα ενισχύσουν την εγχώρια παραγωγή μικροτσίπ, ανακοίνωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε διαδικτυακή ομιλία της στην εικονική έκδοση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Όπως σχολιάζουν, εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, στην Ευρώπη, ο νόμος είναι στην πραγματικότητα ένα κάλυμμα, προκειμένου οι διεθνιστές να αναλάβουν τον απόλυτο έλεγχο.

Σύμφωνα με τις επίσημες τοποθετήσεις, η Von der Leyen θέλει να διεκδικήσει μεγαλύτερο ρόλο για την ΕΕ στην παγκόσμια παραγωγή μικροτσίπ, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αναλόγως το μέγεθος και την ιδιότητα που θα έχουν, παντού από αυτοκίνητα, ηλεκτρονικές συσκευές μέχρι και -σε περίπτωση που διευρυνθεί η μαζική χρήση τους- σε ανθρώπους, όπως ήδη συμβαίνει στην Σουηδία ή την Γερμανία. Τα πιο προηγμένα τσιπ πρέπει να γίνονται σε ευρωπαϊκό έδαφος, σύμφωνα με την ίδια. Η νομοθεσία που φιλοδοξεί να κάνει όλα αυτά δυνατά ονομάζεται «European Chips Act – Ευρωπαϊκός Νόμος Μικροτσίπ».

«Έως το 2030, το 20% της παγκόσμιας παραγωγής μικροτσίπ θα πρέπει να πραγματοποιείται στην Ευρώπη”». είπε η Φον Ντερ Λάυεν.

Η πράξη, η οποία θα προταθεί στις αρχές Φεβρουαρίου, στοχεύει στην αύξηση της παραγωγής μικροτσίπ για τη μείωση της εξάρτησης από προμηθευτές εκτός Ευρώπης. «Η ευρωπαϊκή ανάγκη για τσιπάκια θα διπλασιαστεί την επόμενη δεκαετία», εξήγησε η von der Leyen. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΡΑΓΕ;;; Επισήμως, το στοίχημα που έχει θέσει η Ένωση είναι η επί ευρωπαϊκού εδάφους παραγωγή ημιαγωγών (μικροτσίπ) – των πανταχού παρόντων αυτών εξαρτημάτων στις ηλεκτρονικές συσκευές, στα αυτοκίνητα, στις τεχνολογικές υποδομές. Εξαρτημάτων που είναι απαραίτητα στην Ευρώπη σήμερα, αλλά έρχονται από την Κίνα, την Ταϊβάν και την Νότια Κορέα.

Όλα αυτά θα συνεισφέρουν, όπως ειπώθηκε στην ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ και στο Ιντερνέτ των πραγμάτων, το οποίο θα ενώσει ανθρώπους και συσκευές σε ένα ολοκαίνουριο περιβάλλον.

Πώς φαντάζονται δηλαδή οι διεθνιστές την ψηφιοποίηση στην Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση;;;

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ:

Ο φερόμενος επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και μέντορας πρωθυπουργών στην Ευρώπη, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, Klaus Schwab, δεν μπορούσε να αφήσει, λοιπόν, ασχολίαστη αυτή την εξέλιξη! Άλλωστε έχει προαναγγείλει δημοσίως την μαζική εμφύτευση μικροτσίπ (ασχέτως της τεχνολογικής μορφής που έπεται να έχουν).

Όπως δήλωσε στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, η συμφωνία για τα μικροτσίπ στην Ευρώπη «είναι ένα σημαντικό βήμα προς την δημιουργία του φυσικού εγκεφάλου για την ψηφιοποίηση». ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Η Ευρώπη έχει ήδη ένα σχέδιο να εφαρμόσει έναν «βαθύ ψηφιακό μετασχηματισμό» έως το 2030. Σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα  De Tijd , το ερευνητικό κέντρο Imec θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ευρωπαϊκή στρατηγική για τα τσιπ. Κατασκευάζει πρωτότυπα από τα μικρότερα τσιπ, δύο νανόμετρα ή ακόμα πιο μικρά.

Σε κάποια από αυτά τα τσιπάκια, θα μπορούσε να εκχωρηθεί η νέα ψηφιακή ευρωπαϊκή Ταυτότητα, την οποία ανακοίνωσε, όπως διαβάσατε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο el.gr, η Φον Ντερ Λάυεν, και με αυτή θα μπορείς να κάνεις τα πάντα «από το να πληρώνεις φόρους μέχρι να νοικιάζει ποδήλατο», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Με άλλα λόγια ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ, όπως συμβαίνει τώρα με το πάσο εμβολιασμού.

Θυμηθείτε τι είχαν δηλώσει νωρίτερα τόσο ο Σβαπμ όσο και η πρόεδρος της Κομισιόν! Όλα επί θύραις!

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί