Στη Γερμανία ήδη χρησιμοποιούν τσιπάκι! Είναι πορτοφόλι, ταυτότητα και ιατρικός φάκελος – Κοσμογονικές εξελίξεις στην Ευρώπη, vid

To el.gr πρώτο είχε ενημερώσει για την έλευση των μικροτσίπ στην Ευρώπη.

Πλέον με αφορμή τον κορωνοϊό έρχεται για τα καλά στις ζωές μας.

Το Αμερικανικό Πεντάγωνο και η περιβόητη DARPA ανέπτυξαν ένα μικροτσίπ, το οποίο ανιχνεύει τον κορωνοϊό στο σώμα πριν εκδηλωθούν συμπτώματα, αλλά και ένα φίλτρο που εξάγει, όπως ισχυρίζονται, τον ιό από το αίμα (ΕΔΩ).

Στην Γερμανία, όπως αναφέρει το γερμανικό πασίγνωστο κανάλι RTL,  προχώρησαν ένα επίπεδο παραπάνω καθώς όλο και περισσότεροι Γερμανοί φορούν ήδη εθελοντικά εμφυτεύσιμα τσιπ κάτω από το δέρμα τους, τα οποία χρησιμοποιούνται για άνοιγμα θυρών, πληρωμές και ενσωματώνουν τον ιατρικό φάκελο, άρα μπορούν να αποδείξουν αν κάποιος είναι εμβολιασμένος ή όχι.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την Juliane von der Ohes, να επειδεικνύει τις λειτουργίες του μικροτσίπ.

Η είδηση βγήκε τον προηγούμενο μήνα και σίγουρα θα προκαλέσει πάταγο στην Ελλάδα, όπου πλέον όλα προωθούνται με ταχείς ρυθμούς (ΕΔΩ).

Τα τσιπάκια λειτουργούν σαν κάρτα δωματίου σε ένα ξενοδοχείο. Εάν βρεθούν σε πηγή ενέργειας, στέλνουν τα δεδομένα τους, ενώ λειτουργούν χωρίς μπαταρία. Ονομάζονται «NFC» που  σημαίνει «Near Field Communication – Επικοινωνία σε κοντινό πεδίο».

Η Von der Ohe δεν φοβάται το τσιπάκι, καθώς όπως αναφέρει έχει ήδη δοκιμαστεί σε ζώα.

Όπως ισχυρίζονται  οι «ειδικοί», σύμφωνα με το RTL, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως «ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ».

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί