Τσιπάκι COVID: Έρχεται ΠΑΝΤΟΥ «ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ», είπαν! Ζητήστε συγγνώμη από τον Λιακόπουλο, vid

ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

Ο κατασκευαστής του εμφυτευμένου μικροτσίπ που συνδέεται με ένα διαβατήριο εμβολίου για τον COVID λέει ότι το μαζικό ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ανθρώπων ως μέσο επαλήθευσης της συμμόρφωσης τους με όσα υπαγορεύονται από τις κυβερνήσεις και τους τηλέ-ειδικούς, εξελίσσεται «είτε μας αρέσει είτε όχι».

Όπως έχει διαβάσει σε άπειρα άρθρα του el.gr, η Dsruptive Subdermals ανέπτυξε ένα σαρώσιμο εμφύτευμα στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού (η τεχνολογία θα το αντικαταστήσει σύντομα με κάτι πολύ πιο προηγμένο), το οποίο εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο COVID-19 όταν σαρώνεται.

Ο διευθύνων σύμβουλος της νεοσύστατης εταιρείας τεχνολογίας απέρριψε μάλιστα πως το τσιπ θα χρησιμοποιηθεί για σκοτεινούς σκοπούς, κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης στην Express .

«Αυτή η τεχνολογία υπάρχει και χρησιμοποιείται είτε μας αρέσει είτε όχι», είπε ο Hannes Sjobald.

«Είμαι χαρούμενος που μπήκε στη δημόσια συζήτηση», προσέθεσε, «οι νέες τεχνολογίες πρέπει να συζητηθούν ευρέως και να γίνουν κατανοητές».

Ο Sjoblad ισχυρίστυηκε ότι το τσιπ δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της τοποθεσίας ενός ατόμου, δηλώνοντας, «Δεν μπορούν ποτέ να πουν την τοποθεσία σας, ενεργοποιούνται μόνο όταν το αγγίζετε με το smartphone σας, επομένως αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της τοποθεσίας κανενός (σ.σ. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!)»

Αποκάλυψε επίσης ότι στόχος της εταιρείας ήταν να συνεργαστεί με τις κυβερνήσεις για να «μεταμορφώσει την υγειονομική περίθαλψη σε παγκόσμια κλίμακα (σ.σ. ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ;;; ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ! ΠΡΩΤΗ ΘΕ ΤΡΕΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ)».

Ο Sjobald είπε πως το τσιπ αναμένεται να λειτουργήσει ως ιατρική ταυτότητα για να καθορίσει εάν επιτρέπεται σε ένα άτομο να εισέλθει σε κινηματογράφο ή σούπερ μάρκετ.

«Για παράδειγμα, αν πάω σινεμά ή πάω σε ένα εμπορικό κέντρο, τότε οι άνθρωποι θα μπορούν να ελέγξουν την κατάστασή μου ακόμα κι αν δεν έχω μαζί το τηλέφωνό μου», είπε.

ΠΡΙΝ ΕΒΓΑΖΑΝ HOAX πως τα μικροτσίπ ξεκίνησαν μαζικά στην Ευρώπη, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, είναι πως σε λίγο καιρό τα μέσα ενημέρωσης θα αποκαλούν όποιον αντιτίθεται σε μια τέτοια κίνηση ως HOAX και επικίνδυνους θεωρητικούς συνωμοσίας κατά των τσιπ.

Δείτε τι αναφέρει ο Βρετανός δημοσιογράφος, Paul Watson:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί