ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Μεγάλη Επανεκκίνηση με «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ», vid

«ΥΠΕΡΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ», η οποία είναι πέρα και πάνω από κυβερνήσεις και παγκόσμια ΑΕΠ!!! Ανακοινώσεις παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη - Τι δήλωσε ο ίδιος

Ο πρίγκιπας Κάρολος επιλέχθηκε, όπως δείχνει το απόσπασμα από την σημερινή του ομιλία, στην Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την δήθεν Κλιματική Αλλαγή (COP26), για να ανακοινώσει, πως μια «ΥΠΕΡΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ», η οποία είναι πέρα και πάνω από κυβερνήσεις και παγκόσμια ΑΕΠ, θα αναλάβει να μετατρέψει την οικονομία του πλανήτη από την σημερινή της μορφή σε βιώσιμη, με βάση τα πρότυπα της Ατζέντας 2030 και της Μεγάλης Επανεκκίνησης (διεθνιστικό αριστερόστροφο παγκόσμιο καθεστώς), ενδεχομένως εξαγοράζοντας όλα τα χρέη, ιδιωτικά και δημόσια!!!

Μάλιστα, απαίτησε μια «στρατιωτικού τύπου εκστρατεία» για να κινητοποιήσει τρισεκατομμύρια δολάρια μετρητά, από τον ιδιωτικό τομέα, για να «σώσει τον πολύτιμο πλανήτη μας».

Όπως δήλωσε, η λύση θα πρέπει να είναι παγκόσμια, ΕΝΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, και όχι να αποτελείται από «διαφορετικές ανεξάρτητες μεταξύ τους πρωτοβουλίες».

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Λοιπόν κυρίες και κύριοι, η έκκλησή μου σήμερα είναι, οι χώρες να ενωθούν για να δημιουργήσουν το περιβάλλον εκείνο, που θα επιτρέπει σε κάθε τομέα της βιομηχανίας να αναλάβει την απαιτούμενη δράση.

Γνωρίζουμε ότι αυτό θα πάρει τρισεκατομμύρια, όχι δισεκατομμύρια δολάρια. Γνωρίζουμε επίσης ότι οι χώρες, πολλές από τις οποίες επιβαρύνονται από μεγάλα επίπεδα χρέους, δεν έχουν την πολυτέλεια να γίνουν πράσινες.

Εδώ λοιπόν χρειαζόμαστε μια τεράστια, στρατιωτικού τύπου εκστρατεία, για να αναδείξουμε τη δύναμη του παγκόσμιου ιδιωτικού τομέα.

Με τρισεκατομμύρια στην διάθεσή του, πάνω ​​από το παγκόσμιο ΑΕΠ και, με όλο τον σεβασμό, πάνω ​​ακόμη και από τις κυβερνήσεις των ηγετών του κόσμου, προσφέρει την μόνη πραγματική προοπτική επίτευξης μιας θεμελιώδους οικονομικής μετάβασης».

Ντόμινο οι δικαιώσεις του Λιακόπουλου:

Σε αυτή την κατεύθυνση, υπάκουη θα είναι και η Ελλάδα!

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ίδια διάσκεψη, ταυτίστηκε πλήρως με τις δηλώσεις του Βασιλιά Καρόλου, ανακοινώνοντας πως ελληνική κυβέρνηση έχει αναλάβει ΕΞΙ πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

  • Πρώτα από όλα την απεξάρτηση από ορυκτά καύσιμα της ελληνικής ναυτιλίας, που όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, πρόκειται για μια πρωτοβουλία, που πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο.
  • Δεύτερον, τη σταδιακή μετατροπή των ελληνικών νησιών σε 100% πράσινους προορισμούς, καθώς όπως τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός, για τον τουρισμό η κλιματική αλλαγή αποτελεί «μεγάλη απειλή».
  • Τρίτον την αύξηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με στόχο, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενάλιων αιολικών πάρκων και την απολιγνιτοποίηση της χώρας μέχρι το 2028.
  • Επίσης τη λήψη μέτρων προστασίας των ορεινών οικοσυστημάτων και το σχέδιο κήρυξης του 10% των ελληνικών θαλασσών ως περιοχές απαγόρευσης αλιείας.
  • Την δημιουργία του Υπουργείου Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας
  • Τέλος επισήμανε το σχέδιο για τη μετατροπή της Ελλάδας σε κόμβο μεταφοράς πράσινης ενέργειας στην Ευρώπη, με βάση την πρόσφατη συμφωνία με την Αίγυπτο και τις συζητήσεις στη Σαουδική Αραβία.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί