Και ΞΑΦΝΙΚΑ Ομπάμα για UFO!!! Τον ρώτησαν και απάντησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η... «συνωμοσιολογία» γίνεται επικαιρότητα…

Ο διεθνιστής πρώην πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, έδειξε, μεταξύ αστείου και σοβαρού, να επιβεβαιώνει, μιλώντας στο «Late Show» του Stephen Colbert, ότι αναζήτησε διαβαθμισμένες πληροφορίες για… εξωγήινους κατά την διάρκεια του χρόνου του στο οβάλ γραφείο, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει όσα έμαθε.

«Σίγουρα ρωτήθηκα για αυτό», είπε ο Ομπάμα όταν ο Colbert τον ρώτησε για τα UFO κατά την διάρκεια μιας ευρείας συνέντευξης, για να προωθήσει το «A Promised Land», το νέο βιβλίο του παγκοσμιοποιητή.

«Δεν μπορώ να σου πω», απάντησε ο Ομπάμα, «συγγνώμη».

Εντάξει, θα το πάρω ως «ναι», είπε ο οικοδεσπότης. «Επειδή αν δεν υπήρχαν, θα έλεγες ότι δεν υπήρχε κανένα».

 «Μην διστάσετε να το σκεφτείτε», είπε ο πρώην πρόεδρος.

«Κάποτε τα UFO και η Roswell ήταν η μεγαλύτερη συνωμοσία. Και τώρα φαίνεται τόσο ήρεμη η ιδέα ότι η κυβέρνηση μπορεί να έχει ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο », δήλωσε ο Ομπάμα.

Ασχέτως του τι ακριβώς εννοούσε ο γελαστός Ομπάμα, η μυθιστορία της γης δεν μιλά για εξωγήινους αλλά για άλλα πλάσματα, τα οποία έζησαν ανάμεσα στους ανθρώπους ή τους κυβέρνησαν και δεν ήταν μόνο αγάλματα αλλά «ζωντανές» υπάρξεις.

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ ( Jean – Claude Juncker ) είχει αποκαλύψει σε ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο ότι συνομιλεί και είναι σε επαφή με ηγέτες άλλων πλανητών οι οποίοι, μάλιστα, είναι εξαιρετικά ανήσυχοι για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

Δείτε τον και θυμηθείτε ή, όσοι δεν ξέρετε, παρακολουθήστε τι είναι το τέταρτο σενάριο από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο μιας και ο Ομπάμα δεν αρνήθηκε τα UFO.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί