«Η μεγαλύτερη επιστημονική απάτη»! Νέος «σεισμός» για την «κλιματική κρίση» – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι δηλώνει καθηγητής…

 «Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιστημονική και οικονομική απάτη που έχουμε δει ποτέ».

Ο γεωλόγος, καθηγητής Ian Plimer, αντιτάσσεται εντελώς στην αφήγηση της «ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής», την οποία αρνούνται ακόμα και νομπελίστες, μέσα σε μόλις δύο λεπτά!

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Έχουμε το καλό των δορυφόρων και μπορούμε να μετρήσουμε τα πράγματα από τους δορυφόρους.

Μπορούμε να μετρήσουμε τον αριθμό των δέντρων του πλανήτη με τους δορυφόρους, -και το έχουμε κάνει αυτό σε όλο τον πλανήτη, -έχουμε κάνει καταμέτρηση των δέντρων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μπορούμε να μετρήσουμε πόσο διοξείδιο του άνθρακα εκπέμπεται από την καύση άνθρακα, από την καύση πετρελαίου, επειδή μπορούμε να μετρήσουμε τους τόνους οι οποίοι ουσιαστικά χρησιμοποιούνται.

Μπορούμε να μετρήσουμε πόσο διοξείδιο του άνθρακα  εκπέμπεται από την τήξη, λόγω της ποσότητας των τόνων μετάλλου που παράγονται! Καταλαβαίνουμε ότι ο πλανήτης  βρίσκεται ήδη σε “καθαρό μηδέν”. Η βλάστηση, απορροφά περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα όταν οι πλανήτες…οι άνθρωποι εκπέμπουν.

Συνεπώς, είμαστε ήδη στο “καθαρό μηδέν”. Τώρα, αυτό δημιουργεί ένα επιστημονικό πρόβλημα. Λοιπόν, από πού προέρχεται το περίσσιο διοξείδιο του άνθρακα;

Λοιπόν βγαίνει από τους ωκεανούς. Περίπου το 3% όλων των εκπομπών στον πλανήτη Γη, είναι από τους ανθρώπους. Οι υπόλοιπες (εκπομπές) προέρχονται από τους ωκεανούς, κάποιες (εκπομπές) από την εκπνοή των  θηλαστικών όπως και εμείς. Εκπνέω 4% διοξειδίου του άνθρακα και, κάποιες (εκπομπές) προέρχονται από τα ηφαίστεια! Οπότε μπορείτε να κάνετε κάποιους πολύ απλούς υπολογισμούς, για να αποδείξετε  ότι μας “ταΐζουν” ένα τεράστιο σωρό  σκουπιδιών».

Δείτε την συνέχεια:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί