Συμφωνία για την Πανδημία: Αυτό το ΒΙΝΤΕΟ πρέπει να το δείτε, όλη η αλήθεια στο ΕΛ

Τι αναφέρεται...

Διεθνής έρευνα, ισχυρίζεται πως το 57% των… «ανώτερων» ειδικών σε θέματα ασθενειών πιστεύει ότι ένα στέλεχος του ιού της γρίπης θα είναι η αιτία της επόμενης παγκόσμιας πανδημίας, για την οποία καλούν τα κράτη να αποδεχθούν την Συνθήκη για την Πανδημία (ΕΔΩ)!

Όπως λένε, σύμφωνα με τον Guardian: «Η πεποίθηση ότι η γρίπη αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκόσμια απειλή για μια νέα πανδημία βασίζεται σε μακροχρόνιες έρευνες που δείχνουν ότι εξελίσσεται και μεταλλάσσεται συνεχώς»!

Η συμφωνία, η οποία είναι δεσμευτική βάσει του διεθνούς δικαίου, θα θεσπίσει διεθνείς κανόνες στους τομείς της πρόληψης, της ετοιμότητας και της αντίδρασης, ενώ επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου πως υπάρχουν παγίδες, οι οποίες θα οδηγήσουν σε χούντα! 

Τι θα συμβαίνει με όσους συνεχίσουν να μιλάνε;;;

Στο βίντεο που θα δείτε από την πρόσφατη ομιλία του Τέντρος Αντάνομ, Γενικού διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, παρουσιάζεται, κατά πολλούς, το άσπρο μαύρο!

Όπως αναφέρει:

«Υπάρχουν κάποια, όπως τα αποκαλείτε, “ψέματα” επίσης που λένε ότι ο Π.Ο.Υ θα διατάζει απαγορεύσεις κυκλοφορίας ή υποχρεωτική μασκοφορία, τα οποία επαναλαμβάνω πως δεν ισχύουν, διότι οι χώρες θα αποφασίζουν ό,τι θέλουν να κάνουν στην επικράτειά τους βάσει του εκτιμώμενου από τις ίδιες κινδύνου κι ο ΠΟΥ δεν μπορεί να δώσει εντολές!

Κι αυτό είναι ανόητο στην πραγματικότητα, για να ‘μαι ειλικρινής. Δεν θα συμβεί, ούτε μπορεί να συμβεί! Παρεμπιπτόντως, ανάστατες από αυτό, οι χώρες διαπραγματεύονται κι έχουν συμπεριλάβει μια δήλωση ή ένα κείμενο στην πραγματικότητα το οποίο αναφέρει ότι ο ΠΟΥ δεν θα έχει αυτή (τη δικαιοδοσία) ή όχι μόνο ο ΠΟΥ, αλλά λένε τόσο ο ΠΟΥ όσο και ο Γενικός Διευθυντής δεν θα έχουν αυτή την εξουσία ή δεν θα θίξουν την κυριαρχία μας. Αυτή η συμφωνία δεν επηρεάζει την κυριαρχία! Χαίρομαι που έχει μπει ξεκάθαρα στο έγγραφοτώρα, επειδή όλοι μπορούν να δουν ότι δεν ισχύει.

Η αλήθεια στο ΕΛ: Επιστολή για την Συνθήκη της Πανδημίας! Το κόλπο για να μην καταλάβει τίποτα ο κόσμος

Περισσότεροι από 100 πρώην παγκόσμιοι ηγέτες και δημόσια πρόσωπα παροτρύνουν τα κράτη μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) να οριστικοποιήσουν την νέα« συμφωνία πανδημίας » εγκαίρως για την  77η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας , που θα πραγματοποιηθεί στην Γενεύη της Ελβετίας, 27 Μαΐου-1 Ιουνίου (Να έχει συμφωνηθεί, ει δυνατόν, πριν στην Συνέλευση δηλαδή)!

Σε μια  ανοιχτή επιστολή , με ημερομηνία 20 Μαρτίου, οι «ηγέτες» έγραψαν:

«Μια συμφωνία για την πανδημία είναι κρίσιμη για τη διασφάλιση του συλλογικού μας μέλλοντος. Μόνο ένα ισχυρό παγκόσμιο σύμφωνο για τις πανδημίες μπορεί να προστατεύσει τις μελλοντικές γενιές από την επανάληψη της  κρίσης του COVID-19  , που οδήγησε σε εκατομμύρια θανάτους και προκάλεσε εκτεταμένη κοινωνική και οικονομική καταστροφή».

Οι επικριτές της προτεινόμενης συμφωνίας για την πανδημία είπαν  στον Defender  ότι η επιστολή είναι παραπλανητική επειδή αφορά μεν την προτεινόμενη συμφωνία ή αλλιώς την «Συνθήκη πανδημίας», αλλά δεν αναφέρεται στις  τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (2005)  (IHR).

Οι τροποποιήσεις του IHR, που προτάθηκαν το 2023 και αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης ταυτόχρονα με την συμφωνία. Οι επικριτές της επιστολής είπαν ότι σκοπός της είναι να αποσπάσει την προσοχή από αυτό που υποστηρίζουν ότι είναι οι  πιο επαχθείς προτάσεις  που περιέχονται στις  τροπολογίες του IHR 

Ο Δρ Ντέιβιντ Μπελ , γιατρός δημόσιας υγείας, σύμβουλος βιοτεχνολογίας, είπε μεταξύ άλλων:

«[ Η επιστολή ] ακολουθεί το παράδειγμα του γενικού διευθυντή στην παραπλάνηση του κοινού, αλλά δεν αποκαλύπτει πως η συμφωνία για την πανδημία ναι μεν δεν περιλαμβάνει διατάξεις που εκχωρούν την εξουσία από χώρες στον ΠΟΥ, αλλά αυτές περιλαμβάνονται στις προτεινόμενες τροποποιήσεις στον IHR που συνοδεύει την συμφωνία για την πανδημία.

«Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του IHR αναφέρουν συγκεκριμένα το κλείσιμο των συνόρων, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και άλλα μέτρα που συνδέονται με τα lockdown . Αναφέρουν συγκεκριμένα ότι απαιτείται τεκμηρίωση για την διέλευση των συνόρων και αναφέρουν τα ψηφιακά διαβατήρια ως μία από τις εναλλακτικές λύσεις».

Ο Ολλανδός δικηγόρος Meike Terhorst είπε στο The Defender ότι η ανοιχτή επιστολή «αναφέρεται μόνο στη συμφωνία για την πανδημία για να μπερδέψει τους πάντες».

«Το πραγματικό ζουμί βρίσκεται στις τροπολογίες του IHR, επειδή με βάση τις τροπολογίες, ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ αναμένεται να αποκτήσει ανεξάρτητες  νομοθετικές και εκτελεστικές εξουσίες  ενώ κάθε νομική αναθεώρηση καθίσταται αδύνατη», είπε ο Terhorst. «Η μυστικότητα γύρω από τα προσχέδια υποδηλώνει ότι έχουμε να κάνουμε με πραξικόπημα».

Ορισμένοι επικριτές πρότειναν ότι η ανοιχτή επιστολή μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι οι διαπραγματεύσεις για την συμφωνία για την πανδημία αποτυγχάνουν.

«Δεν υπάρχει συναίνεση των κρατών μελών για κανένα από τα δύο έγγραφα», δήλωσε ο Shabnam Palesa Mohamed, εκτελεστικός διευθυντής του Children’s Health Defense (CHD) Africa. «Με οκτώ εβδομάδες να απομένουν μέχρι την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, ο ΠΟΥ είναι προφανώς νευρικός για τον εκτροχιασμό της συμφωνίας».

Δείτε τον επικεφαλής του ΠΟΥ να κάνει έκκληση, πάλι στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης:

Η συμφωνία για την πανδημία δεν απειλεί απευθείας την κυριαρχία — αλλά οι τροπολογίες του IHR την απειλούν

Η Δρ. Kat Lindley , πρόεδρος του Global Health Project και διευθυντής του  Global COVID Summit , επεσήμανε ότι οι τροποποιήσεις του IHR αποτελούν απειλή για την κυριαρχία των εθνών.

Ο Lindley είπε ότι οι τροποποιήσεις του IHR θα καταστήσουν τον ΠΟΥ την «παγκόσμια αρχή για την υγεία σε περίπτωση  νέων πανδημιών».

“Εάν δεν δίνετε προσοχή σε οτιδήποτε άλλο, πρέπει να δώσετε προσοχή στο Άρθρο 18 των τροπολογιών του IHR”, είπε η Lindley.

Σύμφωνα με  το άρθρο 18  των προτεινόμενων τροποποιήσεων του ΔΥΑ, «Οι συστάσεις που εκδίδονται από τον ΠΟΥ προς τα Κράτη Μέρη μπορεί να περιλαμβάνουν τις ακόλουθες συμβουλές»:

 • Ελέγξτε την απόδειξη ιατρικής εξέτασης και οποιαδήποτε εργαστηριακή ανάλυση.
 • Απαιτούνται ιατρικές εξετάσεις.
 • Ελέγξτε την απόδειξη εμβολιασμού ή άλλης προφύλαξης.
 • Απαιτείται εμβολιασμός ή άλλη προφύλαξη.
 • Θέστε τα ύποπτα άτομα υπό παρακολούθηση της δημόσιας υγείας.
 • Εφαρμογή μέτρων καραντίνας ή άλλων υγειονομικών μέτρων για ύποπτα άτομα.
 • Εφαρμογή απομόνωσης και θεραπείας, όπου χρειάζεται, για τα προσβεβλημένα άτομα.
 • Εφαρμογή εντοπισμού επαφών υπόπτων ή προσβεβλημένων προσώπων.
 • Απαγορεύεται η είσοδος υπόπτων και προσβεβλημένων ατόμων.
 • Απαγορεύεται η είσοδος μη επηρεαζόμενων ατόμων στις πληγείσες περιοχές.
 • Εφαρμογή ελέγχου εξόδου ή/και περιορισμών σε άτομα από πληγείσες περιοχές.

«Ακόμα πιο ανησυχητικό», είπε ο δημοσιογράφος James Roguski, είναι πως προτείνονται τροποποιήσεις στο Παράρτημα 6, οι οποίες «εξουσιοδοτούν τον ΠΟΥ να είναι η μόνη αρχή που είναι αρμόδια να καθορίσει ποια «εμβόλια» ή άλλα προληπτικά μέτρα θα θεωρηθούν αποδεκτά για διεθνή ταξίδια».

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί