Φέρτε τον Χαράρι!!! Ο Πιερρακάκης έδωσε το σύνθημα: Έρχεται «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ», vid

«Η τεχνητή νοημοσύνη θα μας υπερβεί - Θα αλλάξουν τα μοντέλα της πολιτικής και της οικονομίας» - ΑΒΑΝΤΙ ΜΑΕΣΤΡΟ!!!

Το θέμα “τεχνολογία, επιχειρηματικότητα, εθνική ταυτότητα” αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στην καθηγήτρια Ιστορίας, Μαρία Ευθυμίου και τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, ο οποίος θαυμάζει ανοιχτά, όπως έχει δηλώσει, τον Νώα Χαράρι, που έχει αποκαλύψει την ψηφιακή φυλακή και την σύνδεση ανθρώπινων εγκεφάλων με την τεχνητή νοημοσύνη, έτσι ώστε να είναι προσβάσιμες στην παγκόσμια εξουσία ακόμα και οι πιο κρυφές σκέψεις των ανθρώπων.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης αποκάλυψε ανοιχτά πως η τεχνητή νοημοσύνη θα ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και θα επιφέρει αλλαγή πολιτικών συστημάτων!!!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Πιερρακάκη, οι τεχνολογίες της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, όπως τεχνητή νοημοσύνη, blockchain, τρισδιάστατη εκτύπωση, δίκτυα 5ης γενιάς, επαυξημένη πραγματικότητα, σωρευτικά θα αλλάξουν τα οικονομικά και τα πολιτικά μοντέλα των κρατών σε όλο τον πλανήτη.

Το ζητούμενο, όπως είπε, για την Ελλάδα είναι να επιταχύνει για να αξιοποιήσει αυτές τις τεχνολογίες και ήδη μέσω της ομαδικής δουλειάς, έχει γίνει πρόοδος στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους. Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Πιερρακάκη, υπάρχει ανάγκη να ενσωματώσουμε την ομαδικότητα στο σύστημα εκπαίδευσης, τουτέστιν το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προς τα εκεί που δείχνει το κράτος!!!!

Τέλος, μετά την δημιουργική ασάφεια, εισήγαγε τον όρο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ», για να περιγράψει την απάλειψη επαγγελμάτων λόγω της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης!!!

Σημειώνεται πως στην εκδήλωση συμμετείχε, μεταξύ των άλλων, η PFIZER!!!!!!!!

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί