«ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, οι Homo Sapiens θα γίνουν ΘΕΟΙ»: Ο Χαράρι προλογίζει το «ΧΑΡΑΓΜΑ» που έρχεται, vid

Κυρίες και κύριοι ετοιμαστείτε…

Ο “θεωρητικός της Νέας Εποχής” και “παιδί” του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Yuval Noah Harari, ξεσάλωνε και ξεσαλώνει με πλειάδα βίντεο!!!

Σε αυτό το πιο παλιό που θα δείτε, ανακοίνωσε την πρόθεση να γίνουν οι άνθρωποι θεοί, μέσω της σύνδεσης προφανώς με την τεχνητή νοημοσύνη (ΕΔΩ).

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Εντός, ας πούμε, 200 ετών, για να δώσω μια συντηρητική εκτίμηση, δεν θα υπάρχει ο Homo sapiens στον πλανήτη Γη.

Ίσως μάλιστα σε 100 χρόνια. Δεν είναι ότι θα αυτοκαταστραφούμε σε κάποια συμφορά. (Είναι) πολύ πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουμε εξελιγμένη τεχνολογία, βιοτεχνολογία, νανοτεχνολογία, διεπαφές των υπολογιστών απευθείας με τον εγκέφαλο ώστε να αναβαθμίσουμε τον Homo sapiens σε διαφορετικά είδη όντων, όντων που θα διαφέρουν από μας πολύ περισσότερο απ’ όσο διαφέρουμε εμείς από τους Νεάντερταλ, όντα τα οποία θα έχουν διαφορετικά σώματα, διαφορετικές νοοτροπίες, διαφορετικούς εγκεφάλους….

Τα σημαντικά προϊόντα του επόμενου αιώνα δεν θα αφορούν παπούτσια, ρούχα, αυτοκίνητα ή όπλα. Το σημαντικό προϊόν του 21ου αιώνα θα είναι σώματα και νοοτροπίες!!!! Έτσι, πιστεύω πως οδεύουμε προς την αναβάθμιση των homo sapiens σε θεούς!!!!!».

Δείτε την συνέχεια:

photo αρχείου eurokinissi

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί