ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!! Ο Πιερρακάκης επικαλέστηκε τον ΧΑΡΑΡΙ μέσα στην Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ προς τα που θα οδηγηθεί η Ελλάδα - Ο Δ. Λιακόπουλος και το ΕΛ είχαν αναδείξει ΠΡΩΤΟΙ τις ομιλίες του συγκεκριμένου διεθνιστή...

Με ευρεία πλειοψηφία επί του συνόλου, επί της αρχής και επί των περισσότερων άρθρων, υπερψηφίστηκε, όπως είδατε, το μεσημέρι της Δευτέρας, το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Αναδυόμενες τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, ενίσχυση της ψηφιακής διακυβέρνησης και άλλες διατάξεις».

Όπως σημείωσαν στις ομιλίες τους, τόσο ο Υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης, όσο και ο Υφυπουργός Θοδωρής Λιβάνιος, σκοπός του σχεδίου νόμου είναι να δημιουργήσει ένα πολιτοκεντρικό ρυθμιστικό πλαίσιο γύρω από τεχνολογίες όπως, η Τεχνητή Νοημοσύνη, τα drones, το 3D printing, το Internet of Things και το blockchain.

Ο Κ. Πιερρακακης ανέφερε, πως «μιλάμε για ένα νομοσχέδιο, το οποίο έχει στον τίτλο του την έννοια των «αναδυόμενων τεχνολογιών», αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι, μελετώντας ακόμα και τον τίτλο του, θα μπορούσε κανείς να πει, ότι ίσως ο τίτλος είναι ελαφρώς παραπλανητικός, υπό την έννοια ότι οι τεχνολογίες αυτές δεν είναι ακριβώς αναδυόμενες πλέον, αλλά ξεκινούν να γίνονται δεσπόζουσες».

Και που θα οδηγήσουν όλα αυτά;;;

Θα το αντιληφθείτε εύκολα, όταν θα δείτε ΠΟΙΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ στην Βουλή ο κ. Πιερρακάκης!

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Επιτρέψτε μου μία προσωπική αναφορά. Το περασμένο Σεπτέμβριο είχα την ευκαιρία να βρεθώ σε ένα πάνελ στο Athens Democracy Forum, με τον Γιούβαλ Χαράρι, τον Ισραηλινό φιλόσοφο και ιστορικό. Ήταν πριν από τις εκλογές στη Γερμανία και θυμάμαι χαρακτηριστικά, τον Χαράρι να αναφέρει στο πάνελ «αυτό που εμένα με ενδιαφέρει να δω», είπε «είναι το τι λένε τα γερμανικά πολιτικά κόμματα για την Τεχνητή Νοημοσύνη και όχι για τις κλασικές πολιτικές, τα κλασικά πεδία πολιτικής συζήτησης».

Και τι έχει πει ο Χαράρι;;;

ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ!!!Πως η ιδιωτική ζωή θα τελειώσει! Όλοι οι άνθρωποι θα είναι μέρος ενός δικτύου! Πως θα υπάρξει αλλαγή στο μυαλό και στο DNA! Πώς όλοι θα ζουν σε έναν νέον εικονικό κόσμο! Πως με την υποδόρια τεχνολογία των εμφυτευμάτων θα βλέπουν τι σκέφτεται κάποιος κτλ. κτλ. κτλ.! Μπορείτε ΕΔΩ να διαβάσετε ΟΛΑ τα σχετικά άρθρα του ΕΛ που δείχνουν προς τα πού πάει η Ελλάδα, μιας και ο Πιερρακάκης επικαλέστηκε τον Χαράρι!!! ΠΡΩΤΟΣ Ο Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!!!

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί