«Ένας Θεός ξέρει τι ακολουθεί μετά»! «Βουίζει» η Βρετανία για την ψηφιακή ταυτότητα! ΒΙΝΤΕΟ «φωτιά»

Στην Ελλάδα η συζήτηση περιορίζεται μεταξύ γραφικών μεγάλων ΜΜΕ, της γραφικής κυβέρνησης, γραφικών κομμάτων και γραφικών διαδηλωτών!!!

Ο Nigel Farage, ο πρώην ηγέτης του δεξιού Κόμματος του Brexit και του αντιμεταναστευτικού UKIP, σχολίασε την πρόσφατη έκκληση της επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ursula von der Leyen, προς τους παγκόσμιους ηγέτες να αναπτύξουν ψηφιακή ταυτότητα, CBDC και μια κοινωνία χωρίς μετρητά —σε παγκόσμιο επίπεδο— έως το 2030.

Φυσικά την είδηση την διαβάσατε αποκλειστικά στο ΕΛ: Να λοιπόν, η ψηφιακή ταυτότητα είναι μόνο η αρχή! Τι ζήτησε η φον ντερ Λάιεν (video) & Ραγδαίες εξελίξεις για την ψηφιακή ταυτότητα: Τι παρουσίασε ο Bill Gates (video)

«Αν δεν είμαστε προσεκτικοί, προχωράμε προς ένα κοινωνικό σύστημα πίστωσης κινεζικού τύπου, όπου αν δεν ακολουθήσεις τις καθημερινές εντολές της ημέρας, γίνεσαι μη άτομο χωρίς νομική οντότητα», τόνισε και συνέχισε:

«Μπορείτε να φανταστείτε ότι σε αυτό το δελτίο ταυτότητας δεν θα υπάρχει μόνο η ημερομηνία γέννησής, το φύλο, το χρώμα των ματιών σας, ο ύψος σας, και το κατά προσέγγιση βάρος σας.

Θα υπάρχει η κατάσταση του εμβολίου σας, η οικονομική σας κατάσταση και, ο Θεός ξέρει  άλλο θα υπάρχει σε αυτή την κάρτα. Μπορείτε να  φανταστείτε αυτά τα δεδομένα, να πέφτουν στα χέρια κακών παραγόντων;

Είναι έτοιμοι να παραδώσουν την κυριαρχία τους στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στα Ηνωμένα Έθνη, την Ευρωπαϊκή Ένωση και, ένας Θεός ξέρει τι ακολουθεί μετά».

Δείτε το βίντεο:

scr αρχείου

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί