«Δεν έχει τη δύναμη να διοικήσει»! “Αντάρτικο” Ρεπουμπλικάνων κατά Τραμπ – Θέτουν επίσημα θέμα υποψηφιότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι φανερό πως ο Ντ.Τραμπ δεν έχει καταφέρει να ελέγξει το -παραδοσιακά συντηρητικό- κόμμα των Ρεπουμπλικάνων.

Δύσκολες μέρες έρχονται στις ΗΠΑ, οι προεδρικές εκλογές των οποίων θα κρίνουν ενδεχομένως τη μοίρα ολόκληρου του πλανήτη.

Αριστεριστές και εκπρόσωποι της Εθνικής Δεξιάς έρχονται αντιμέτωποι με «έπαθλο» τον έλεγχο του πιο ισχυρού κράτους στον κόσμο.

Παρότι βρίσκεται στην προεδρία επί 3,5 χρόνια, ο επικεφαλής της Εθνικής Δεξιάς στις ΗΠΑ δεν έχει καταφέρει να ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας που επί δεκαετίες ολόκληρες είχαν στήσει και έλεγχαν οι «καλοθελητές» της Νέας Τάξης.

Όντας μάλιστα ο πρόεδρος των ΗΠΑ που έχει πολεμηθεί όσο κανείς άλλος, δέχεται πλήγματα ακόμη και μέσα από την ίδια του την παράταξη.

Αξίζει να θυμηθούμε ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα «ανυπακοής», όπου ο ίδιος ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ είχε εκφράσει την αντίθεσή του στους σχεδιασμούς Τραμπ για την καταστολή των εξεγέρσεων από ομάδες των Antifa σε όλη τη χώρα.

Τώρα έρχεται μία ομάδα από στελέχη των Ρεπουμπλικάνων, που μέχρι σήμερα στήριζαν ( ; ) τον Τραμπ, για να θέσουν ευθέως σε αμφισβήτηση την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του Νοεμβρίου!

Ως…δικαιολογία χρησιμοποιούν την υγεία του Αμερικανού προέδρου, φτιάχνοντας ένα ολιγόλεπτο βιντεάκι για να δείξουν εν ολίγοις πόσο…ακατάλληλος είναι ο Ντ.Τραμπ ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μάλιστα οι «αντάρτες» των Ρεπουμπλικάνων έχουν και όνομα. Αποκαλούν τους εαυτούς τους “The Lincoln Project”, ενώ ο εκπρόσωπός τους μίλησε και στο Fox News.

«Δεν είμαστε γιατροί, αλλά δεν είμαστε και τυφλοί.Ήρθε η ώρα να το συζητήσουμε: ο Τραμπ δεν είναι καλά.

Ο Τραμπ δεν έχει τη δύναμη να ηγηθεί»

Το βίντεο μοιάζει να έχει μονταριστεί από τους πιο ορκισμένους εχθρούς του Ντ.Τραμπ.

Η αλήθεια είναι πως έτσι έχουν τα πράγματα, μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση οι λεγόμενοι «εχθροί» βρίσκονται εντός της παράταξης που στηρίζει τον Τραμπ.

(φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί