«Αυτό θα γίνει μετά την Μέση Ανατολή»: Η «προφητεία» Χαράρι για τα επόμενα γεγονότα, vid

Η τάξη θα γίνει αταξία και μετά...

Ο «προφήτης» και θεωρητικός του Great Reset και της νέας εποχής αλλά και συνομιλητής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Yuval Noah Harari, μιλώντας σε ιταλικό ΜΜΕ, προφήτευσε πως αυτό που ξεκίνησε στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη θα εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο:

«Ξέρετε, πριν από 10 χρόνια, όπως όταν έγραψα το (βιβλίο) Sapiens, ο πλανήτης είχε πολλά προβλήματα αλλά είχαμε μια τάξη… Υπήρχε μια παγκόσμια φιλελεύθερη (σ.σ. διεθνιστική) τάξη βασισμένη σε οικουμενικές αξίες.

Το θεμελιώδες μήνυμα της φιλελεύθερης τάξης ήταν ότι όλα τα ανθρώπινα όντα ανήκουν στο ίδιο είδος. Έπειτα είχαμε αυτό το κύμα λαϊκισμού, ξέρετε όχι μόνο σε χώρες όπως η Ρωσία (σ.σ. εννοεί τους αντιπάλους της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων), αλλά εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τους λαϊκιστές (σ.σ. αντί-διεθνιστές) να επιτίθενται στις φιλελεύθερες (σ.σ. έτσι αποκαλούν κεκαλυμμένα τις διεθνιστικές ιδέες) αξίες και ιδέες, καταστρέφοντας εκ των έσω την παγκόσμια τάξη.

Επαναλαμβάνω, η ίδια η ιδέα της παγκόσμιας συνεργασίας κατέληξε συνώνυμη με την προδοσία. ”Θα ‘πρεπε να νοιάζεσαι μόνο για την χώρα σου”.

Και το αποτέλεσμα ήταν ότι η τάξη κατέρρευσε. Δεν προσέφεραν τίποτα σε αντικατάστασή της. Αν επιτίθονταν στην φιλελεύθερη τάξη και έλεγαν: ”Εντάξει αλλά εμείς ονειρευόμαστε μια διαφορετική τάξη. Αυτές είναι οι οικουμενικές αξίες στις οποίες πιστεύουμε. Αυτοί είναι οι παγκόσμιοι θεσμοί που υποστηρίζουμε.”, εντάξει ας το συζητήσουμε (σ.σ. Η διεθνιστική τάξη θέλει παγκόσμια ειρήνη και συνεννόηση). Αλλά κατέστρεψαν την τάξη χωρίς να προσφέρουν τίποτα προς αντικατάστασή της (σ.σ. ρίχνει την ευθύνη στους αντιπάλους της διεθνιστικής Δύσης για το χάος που έρχεται).

Και όταν καταστρέφεις την τάξη, αυτό που παίρνεις είναι αταξία, χάος, βία. Κι αν δεν αποκαταστήσουμε μια παγκόσμια τάξη, τότε τις εικόνες που βλέπουμε τώρα στο Ισραήλ και στην Γάζα δυστυχώς θα τις βλέπουμε σε ολοένα και περισσότερα μέρη σ’ ολόκληρο τον πλανήτη (σ.σ. Παγκόσμιο χάος για να έρθει παγκόσμιος σωτήρας)».

scr αρχείου

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί