Συνιδρυτής Greenpeace: «Ανόητο να λες “μάχομαι κατά της κλιματικής αλλαγής”», vid

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Fox News, ο συνιδρυτής της Greenpeace, Patrick Moore,

υποστήριξε ότι η διάσημη περιβαλλοντική οργάνωση έχει πέσει θύμα της πολιτικοποίησης της κλιματικής αλλαγής, κατασκευάζοντας “ιστορίες τρόμου” για να συγκεντρώσει χρήματα για το θέμα.

«Τα πάντα άλλαξαν στις αρχές έως τα μέσα της δεκαετίας του ’80.

Έχω Ph.D. στην οικολογία και ένα τιμητικό μάστερ στην επιστήμη και τη δασοκομία, και αποφάσισαν ότι πρέπει να απαγορεύσουμε το χλώριο παγκοσμίως. Και το χλώριο συμβαίνει να είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για τη δημόσια υγεία και την ιατρική, προσθέτοντάς το στο πόσιμο νερό για την πρόληψη ασθενειών.

Και επίσης τα φάρμακά μας βασίζονται στη χημεία του χλωρίου και το επιτραπέζιο αλάτι, το χλωριούχο νάτριο, είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για όλη τη ζωή».

Σε άλλο σημείο χαρακτήρισε «ανόητη» τη φράση, που ακούμε όλο και πιο συχνά, «μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής», προσθέτοντας:

«Δεν μπορούμε να αποτρέψουμε την μεταβολή του κλίματος της γης! Και αυτό (σ.σ. το κλίμα) δεν αλλάζει και πολύ εδώ για να λέμε την αλήθεια. Και η ειρωνεία αυτής της κατάστασης είναι ότι η γη είναι ψυχρότερη από όσο ήταν στην μεγαλύτερη διάρκεια της ζωής!! Για αυτό υπάρχουν και αυτά τα τεράστια καλύμματα πάγου στην Ανταρκτική και την Αρκτική. Κάνει πάρα πολύ κρύο εκεί»:

(freepik photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί