«Σκοτεινά» συγχαρητήρια και «μπαξίσι» στην Ελλάδα! – Το ΒΙΝΤΕΟ σκορπίζει πίκρα και οργή

Αφορμή: Τα 40 χρόνια από την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση...

Στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε λόγο για «προοδευτικές δυνάμεις» που συνέτριψαν την δημαγωγία «με το αριστερό προσωπείο και το ακροδεξιό πρόσωπο του φασισμού».

Αν παρατηρήσατε καλά ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε την συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν αριστερή (άρα η Αριστερά είναι κάτι το καλό), καθότι χρησιμοποίησε την λέξη «προσωπείο» (μεταφορικά: ψεύτικη / προσποιητή συμπεριφορά και χαρακτήρας).

Η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα έχει γίνει χώρα πρότυπο η σχέση με την αριστερόστροφη διεθνιστική πολιτική που ακολουθείται στην Ευρώπη.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους διεθνιστές, οι οποίοι γέμισαν την χώρα με συγχαρητήρια και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

Το μήνυμα ότι η ΕΕ αποκτά τεράστιο όφελος έχοντας την Ελλάδα στον πυρήνα της, έστειλε η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, κατά την τελετή για τα 40 χρόνια Ελλάδας – ΕΕ στο Ζάππειο.

Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, η πρόεδρος της Κομισιόν έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ελληνικό πρόγραμμα εμβολιασμού, το οποίο συνεχίζεται ακάθεκτα παρά τα περιστατικά παρενεργειών και σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες αναθεωρούν τις αρχικές εκτιμήσεις τους. Η Φον ντερ Λάιεν το χαρακτήρισε ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά στην Ευρώπη. Όπως τόνισε “είναι ένα λαμπερό παράδειγμα του τι μπορούμε να επιτύχουμε όταν εργαζόμαστε μαζί”.

Η κα Λάιεν υπογράμμισε ότι οι ελληνικές Αρχές οργάνωσαν ένα πρόγραμμα εμβολιασμών που αποτελεί αντικείμενο “φθόνου” από πολλές άλλες χώρες.

Επιπλέον, ανέφερε πως και στο θέμα του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού, Ελλάδα και ΕΕ εργάστηκαν χέρι-χέρι.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ένας από τους πρώτους που προώθησαν την ιδέα να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις, μεταξύ άλλων, για τους εμβολιασμένους πολίτες», σημείωσε η κα Λάιεν, για να προσθέσει ότι το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό θα μπορεί να τεθεί σε ισχύ από τον Ιούνιο.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ, Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΤΥΧΕ Η ΑΘΗΝΑ: Η πρόεδρος της Κομισιόν ανέφερε ακόμη πως 32 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα “Next Generation EU” προγραμματίζονται για την ανάκαμψη της Ελλάδας, σημειώνοντας ότι “θέλουμε να δώσουμε μια ώθηση στην ελληνική οικονομία”.

Και που συνέβαλε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ η Ελλάδα;;;

Θυμηθείτε το βίντεο του el.gr από τον Νοέμβριο του 2020 που σκορπίζει πίκρα και οργή, καθώς η χώρα της ελευθερίας δείχνει ότι συνέβαλε καθοριστικά στην καταστρατήγηση αυτής:

Δείτε από το 55.39 την ομιλία-αποθέωση για την κυβέρνηση Μητσοτάκη από την Φον Ντερ Λάιεν:

Αναλυτικά, η κα Φον ντερ Λάιεν ανέφερε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα της:

“Πρωθυπουργέ κε Μητσοτάκη,

Αγαπητέ Κυριάκο,

Κυρίες και κύριοι,

Το θεωρώ μεγάλη τιμή που έχω τη δυνατότητα να απευθυνθώ σε σας σήμερα, σε αυτή την πολύ σημαντική επέτειο για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Τη χρονιά αυτή εορτάζουμε συγχρόνως δύο χρονικά ορόσημα.

Δύο επετείους που έχουν θεμελιακό χαρακτήρα για το πνεύμα και τον χαρακτήρα της σύγχρονης Ελλάδας.

Πριν από 200 χρόνια ξεκίνησε η επανάσταση για την ανεξαρτησία. Μία επανάσταση που οδήγησε στη γέννηση του σύγχρονου Ελληνικού κράτους.

Πριν από 40 χρόνια, η Ελλάδα, το αρχαίο λίκνο της δημοκρατίας, εκπλήρωσε το ιστορικό της πεπρωμένο, και έλαβε τη θέση της στην καρδιά της σύγχρονης δημοκρατικής Ευρωπαϊκής μας οικογένειας.

Γι’ αυτό θέλω να συγχαρώ διπλά τον Ελληνικό λαό σήμερα.

Για την ανεξαρτησία σας και για την υπερήφανη συμμετοχή σας ως μέλος στην Ένωσή μας.

Η προσχώρηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση την Ελλάδα, μία νεαρή δημοκρατία, να αναπτυχθεί, ενίσχυσε τους θεσμούς και, ίσως το σημαντικότερο όλων, η Ευρώπη άνοιξε νέους ορίζοντες στους Έλληνες πολίτες.

Μεγάλης κλίμακας Ευρωπαϊκές επενδύσεις και υψηλής ποιότητας υποδομές άλλαξαν την καθημερινή ζωή, ενώ οι Ελληνικές επιχειρήσεις απέκτησαν πρόσβαση στην Ενιαία Αγορά, μία μοναδική πηγή ευκαιριών.

Αλλά δεν είναι μόνο η Ελλάδα που ωφελείται από το να είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το ίδιο ισχύει και από την αντίστροφη πλευρά.

Η Ένωσή μας αποκτά επίσης τεράστιο όφελος έχοντας την Ελλάδα στον πυρήνα της.

Ιδίως κατά τους τελευταίους μήνες.

Το πρόγραμμα εμβολιασμού της χώρας είναι από τα πιο αποτελεσματικά στην Ευρώπη.

Είναι ένα λαμπερό παράδειγμα του τι μπορούμε να επιτύχουμε όταν εργαζόμαστε μαζί.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προμηθεύτηκε τα πιο ελπιδοφόρα εμβόλια για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες και οι Ελληνικές Αρχές οργάνωσαν ένα πρόγραμμα εμβολιασμών που αποτελεί αντικείμενο “φθόνου” από πολλές άλλες χώρες.

Και όσον αφορά το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό, η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ένωση εργάστηκαν χέρι-χέρι.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ένας από τους πρώτους που προώθησαν την ιδέα να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις, μεταξύ άλλων, για τους εμβολιασμένους πολίτες.

Και μπορώ με περηφάνια να πω ότι το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό θα μπορεί να τεθεί σε ισχύ ήδη από τον Ιούνιο.

Το θετικό από μία τόσο στενή φιλία είναι ότι μπορούμε να μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον.

Σκεφτείτε μόνο το “Next Generation EU”, το Πρόγραμμά μας για την Ανάκαμψη και την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

Με αυτό το σχέδιο, η Ευρωπαϊκή Ένωση άρχισε να κάνει κάτι που δεν έχει ποτέ στο παρελθόν σε τέτοια κλίμακα: με την ισχυρή υποστήριξη των 27 κρατών-μελών, η  Ευρωπαϊκή Επιτροπή αντλεί χρήματα από την κεφαλαιαγορά, και μαζί θα επενδύσουμε δισεκατομμύρια στην ανάκαμψη που τόσο χρειαζόμαστε όλοι.

Από κοινού επενδύουμε για να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να κάνουμε την Ένωσή μας πιο ψηφιακή και πιο πράσινη.

32 Δισεκατομμύρια από το “Next Generation EU” προγραμματίζονται για την ανάκαμψη της Ελλάδας.

Και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εργάζεται χέρι-χέρι με τις Ελληνικές Αρχές με σκοπό την βέλτιστη αξιοποίηση αυτής της μοναδικής ευκαιρίας.

Θέλουμε να δώσουμε στην Ελληνική οικονομία μία ώθηση.

Θέλουμε να επενδύσουμε στους ανθρώπους, σε δουλειές, στην ευημερία.

Θέλουμε να επιτύχουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής για κάθε πολίτη.

Κυρίες και Κύριοι,

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο μεγάλος πολιτικός που σχεδίασε την προσχώρηση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είχε πει κάποτε:

“Το μέλλον της Ευρώπης βρίσκεται στην ενσωμάτωση και το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται σε μία ενωμένη Ευρώπη”.

Τα λόγια αυτά παραμένουν σήμερα τόσο αληθινά όσο και πριν από 40 χρόνια.

Γι’ αυτό ας αποτελέσουν τα σοφά αυτά λόγια πηγή έμπνευσης για τα επόμενα 40 χρόνια”.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί