«Σφαλιάρα» στην δήθεν «κλιματική αλλαγή»! Η κυβέρνηση θέλει να κάνει και υπουργείο, ΓΕΛΑΝΕ και οι… «ΠΑΓΟΙ»!

Προσπάθησαν να συνθέσουν το θεώρημα της «υπερθέρμανσης» και με τον κορωνοϊό - Ο κρότος της σφαλιάρας ακούστηκε μέχρι την Ανταρκτική...

 «Ο όγκος των πάγων στην Αρκτική θάλασσα είναι αυξημένος κατά 20% σε σχέση με πέρυσι και είναι λίγο κάτω από τον μέσο όρο 2004-2013. Η έκταση των πάγων της Ανταρκτικής στη θάλασσα είναι κοντά στο πιο υψηλό ρεκόρ, παρότι η γη γνώρισε τον πιο ζεστό μήνα».

Αυτό δήλωσε ο μετεωρολόγος, Θεόδωρος Κολυδάς, παραπέμποντας σε επίσημα στοιχεία!

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, η έκταση των πάγων της Ανταρκτικής στην θάλασσα είναι κοντά στο υψηλό ρεκόρ: «Η NOAA (Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ) λέει ότι η γη γνώρισε τον πιο ζεστό μήνα που υπήρξε ποτέ. Αλλά ο πάγος ξέχασε να λιώσει».

Η «υπερθέρμανση», βασική θεωρία της «κλιματικής αλλαγής», τρώει λοιπόν ακόμα μια σφαλιάρα, με το el.gr να έχει ήδη γράψει άρθρο, το οποίο ανέτρεψε την κινδυνολογία για τους φετινούς καύσωνες (ΕΔΩ).

Προσπάθησαν μάλιστα να συνδέσουν την «υπερθέρμανση» και τους καύσωνες με την διασπορά του κορωνοϊού και φυσικά και σε αυτό το σημείο ξεμπροστιάστηκαν (ΕΔΩ).

Η κυβέρνηση δε, έχει αναγάγει την υποτιθέμενη «κλιματική αλλαγή» σε εθνική πολιτική και θέλει να φτιάξει και υπουργείο! Γελάνε και οι πάγοι!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί