Ψευδοουρίνη!!! Μπαίνει μέσα μας με το εμβόλιο! ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;; Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ με τον Dr Ryan Cole

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο Dr Ryan Cole ξαναχτυπά για τα εμβόλια!

Ο παθολόγος γιατρός από το Αϊντάχο των ΗΠΑ, Dr. Ryan Cole, είναι ιδιοκτήτης ανεξάρτητου ιατρικού εργαστηρίου στο Αϊντάχο.

Είναι περιττό να πούμε πως και αυτός έχει χαρακτηριστεί ΗΟΑΧ, ωστόσο παρατίθενται δημοσιογραφικά τα λεγόμενά του, καθώς ο κόσμος οφείλει να γνωρίζει και την άλλη ιατρική γνωμάτευση, πέραν αυτής των κρατικών ιατρών που εμφανίζονται, καθημερινά, στα ΜΜΕ.

Αναφέρεται στην ψευδοουρίνη, δομικό στοιχείο στο εμβόλιο της BioNTech-Pfizer και της Moderna! Η ψευδοουριδίνη είναι ισομερές της ουριδίνης, δηλαδή έχει τον ίδιο χημικό τύπο και μοριακή μάζα με την ουριδίνη, αλλά ελαφρώς διαφορετική διάταξη των μορίων. Στην περίπτωση των εμβολίων mRNA της BioNTech-Pfizer και της Moderna, για τη δημιουργία των εμβολίων mRNA χρησιμοποιείται μόνο ψευδοουριδίνη.

Αναφέρει ο γιατρός:

«Το mRNA γενικώς διασπάται μέσα σε λίγα λεπτά έως ίσως μία ώρα ή δύο. Το mRNA δεν πρέπει να παραμένει μέσα μας!

Αλλά όταν βάζετε αυτή την συνθετική ψευδοουριδίνη, το σώμα δεν ξέρει τι να κάνει με αυτό.

Και έτσι (η ψευδοουριδίνη) αποφεύγει αυτή τη διαδικασία διάσπασης και επίσης αποφεύγει την ανοσολογική απόκριση.

Αλλά επίσης απορρυθμίζει το ανοσοποιητικό μας σύστημα κάτι που δεν είναι καλό, επειδή άλλα πράγματα, όπως καρκίνοι και ιοί, ξυπνούν…

Ιδέα δεν έχουμε για πόσο καιρό παραμένει αυτή η συνθετική αλληλουχία.

Γνωρίζουμε από νεκροτομικές μελέτες της Dr Burkhardt στην Γερμανία ότι παραμένει μέσα στα αγγεία του σώματος επί τουλάχιστον 128 ημέρες. Μεγάλο χρονικό διάστημα. Κι η ακίδα που παράγει προκαλεί παθολογικές μεταβολές στο σώμα. Μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση και έτσι ακούμε για νέους ανθρώπους που πεθαίνουν».

Δείτε το βίντεο:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί