Είναι γραφικός ο Λιακόπουλος;;; Δείτε τι έπαιξαν στην ελληνική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και… «τρομάξτε» υπεύθυνα!!! vid

Η «λύση» στην τεχνητή ενεργειακή κρίση!!!

Οι τιμές του φυσικού αερίου με ένα άλμα 40% μέσα σε μόνον μία ημέρα ξεπέρασαν τα 160 ευρώ ανά ΜWh, και μόνο όταν έκανε παρέμβαση ο Πούτιν  και υποσχέθηκε ότι η Gazprom θα αυξήσει τις ροές του αερίου προς την Ευρώπη, εκτονώθηκε κάπως η κατάσταση, αλλά  η ενεργειακή κρίση δεν έχει τελειώσει.

Ορισμένα ευρωπαϊκά think tanks προβλέπουν ότι εάν η κατάσταση δεν τεθεί υπό έλεγχο, υπάρχει και το ενδεχόμενο (τεχνητής) επισιτιστικής κρίσης, καθώς το φυσικό αέριο χρησιμοποιείται σε κρίσιμους τομείς της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, όπως τα λιπάσματα και τα θερμοκήπια, ενώ αυξάνεται και το κόστος στη μεταφορική και την εφοδιαστική αλυσίδα.

Άλλωστε στο el.gr έχει σκιαγραφηθεί το πώς και το γιατί (ΕΔΩ): Σε περίπτωση που η τεχνητή ενεργειακή κρίση δεν αντιμετωπιστεί, τότε «η αγροτική παραγωγή θα πέσει στο 1/3 και την παραγωγή τροφίμων θα αναλάβουν τα εργαστήρια των πολυεθνικών».

Αυτό λοιπόν, για το οποίο τόσα χρόνια «φωνάζει» ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, «το φαγητό εργαστηρίου ή γενικά το τεχνητό φαγητό», που θα δώσει «λύση» στην τεχνητό επισιτιστικό πρόβλημα, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ!!!

Στο 07.05 λένε μάλιστα πως μπορούν να βάλουν ΟΠΟΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΘΕΛΟΥΝ (θα είναι όλα αθώα;;;), ενώ οι κουζίνες στο μέλλον δεν θα υπάρχουν!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί