Ομοιότητα ΤΡΟΜΟΥ!!! Κάτι που τα ΜΜΕ στην Ελλάδα αποφεύγουν να πουν – ΒΙΝΤΕΟ

ΙΔΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!

Στην Βρετανία, σύμφωνα με όσα αναφέρονται,  τουλάχιστον εννέα εταιρίες ενέργειας έχουν βαρέσει φαλιμέντο, ενώ στην Ελλάδα αυτό που συμβαίνει δεν προμηνύει καλά μαντάτα.

Ως συνέπεια, εκατομμύρια καταναλωτές βρέθηκαν ξαφνικά στον αέρα, χωρίς πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας με τις τιμές να εκτοξεύονται!!!

Τα βενζινάδικα στην Βρετανία κλείνουν το ένα μετά το άλλο γιατί δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα καυσίμων! Ως εκ τούτου, οι πολίτες έχουν γίνει μάρτυρες τεραστίων ουρών, στις οποίες μάλιστα βγαίνουν και μαχαίρια για λίγα λίτρα βενζίνης.

Παρατηρούνται μεταξύ άλλων τα εξής:

  • Η «πράσινη» πολιτική των φόρων έχει εκτοξεύσει την τιμή της κιλοβατώρας.
  • Υπάρχει πρόβλημα στην αλυσίδα εφοδιασμού. Η κίνηση στα λιμάνια είναι μεγάλη και από αυτήν επηρεάζεται η αγορά του υγροποιημένου αερίου.
  • Οι οδηγοί φορτηγών μειώνονται.
  • Το ολλανδικό πεδίο Γκρόνινγκεν σταμάτησε ξαφνικά να τροφοδοτεί με φυσικό αέριο την Βρετανία.
  • Έγινε αύξηση εισαγωγών φ.α. από χώρες όπως το Κατάρ σε υψηλές τιμές, προκειμένου να αποφευχθεί η ρωσική ενεργειακή διείσδυση.
  • Σταμάτησαν οι έρευνες για νέους υδρογονάνθρακες με πρόσχημα τον κορωνοϊό.
  • Σταμάτησε η λειτουργεία πολλών λιγνιτικών μονάδων.

Η βρετανική κυβέρνηση, όπως και η ελληνική, έκανε λόγο για «παροδική κρίση». Τελικά η Βρετανία “στέγνωσε” από καύσιμα σε 67 ημέρες!

ΕΛΛΑΔΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΜΟΥ

Το ανησυχητικό είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει να ακολουθεί την «συνταγή» Τζόνσον, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ.

Η «πράσινη πολιτική» της Μεγάλης Επανεκκίνησης  κυριαρχεί στα πλάνα και των δύο πρωθυπουργών, τείνοντας να γίνει θρησκεία!!!

Το διεθνιστικό θεώρημα για δήθεν ανάγκη μετάβασης σε έναν πλανήτη απαλλαγμένο από ρύπους, μετατράπηκε σε πολιτική εμμονή.

Δεν υπάρχει νοήμον ον που να διαφωνεί με την προστασία του περιβάλλοντος. Εδώ όμως ο πλανήτης βρίσκεται αντιμέτωπος με μία απάτη (ΕΔΩ). Η «πράσινη πολιτική» που προωθείται είναι ανέφικτη και διαλύει, κατά πολλούς σκοπίμως, τις οικονομίες, προκειμένου να δοθεί η αφορμή για αλλαγή πολιτεύματος σε πλανητικό επίπεδο.

Παραβιάζονται οι απλοί κανόνες της οικονομίας, κάτι που αν δεν σταματήσει θα οδηγήσει σε όλεθρο!

Τζόνσον και Μητσοτάκης προσπάθησαν να πείσουν ότι οι Ανανεώσιμες Πηγές και ειδικά οι ανεμογεννήτριες μπορούν πάνε τον πλανήτη μπροστά, σηκώνοντας το ενεργειακό φορτίο.

 Ο «πράσινος Μπόρις» και ο «πράσινος Κυριάκος» κάνουν λόγο  για το κλίμα και την προστασία του πλανήτη από την δήθεν υπερθέρμανση. Και οι δύο πήραν την απόφαση (ΤΥΧΑΙΟ;;;) να σταματήσουν οι εξορύξεις φυσικού αερίου.

Λονδίνο και Άμστερνταμ τερμάτισαν την λειτουργεία του μεγάλού πεδίου φυσικού αερίου  στο Γκρόνινγκεν, προκειμένου να το… αντικαταστήσουν με ηλιακά και αιολικά πάρκα. Και στην Ελλάδα ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ότι πρέπει να σταματήσουν οι έρευνες υδρογονανθράκων στο Αιγαίο και να τα βρούμε αλλιώς με την Τουρκία.

Επιπλέον, και οι δύο  πολιτικοί ηγέτες αποφάσισαν ότι δεν τους χρειάζονται οι λιγνίτες και σε μια διετία θα τερματίσουν πλήρως την λειτουργία αυτών των μονάδων, κάτι που θα διαλύσει τα εισοδήματα των νοικοκυριών. Αυτό οδήγησε και τις δύο χώρες στην εισαγωγή ηλεκτρικού ρεύματος σε εξωφρενικές τιμές πέραν κάθε φαντασίας.

Θέλουν, ή μάλλον τους έχουν επιβάλλει να θέλουν, να καταργηθούν πλήρως οι εξορύξεις, προωθώντας νόμους. Αγνοούν πως ακόμα και τα πιο βασικά  πλαστικά, έχουν την βάση του στους υδρογονάνθρακες! Προσπερνούν το γεγονός πως  το φυσικό αέριο σχετίζεται άμεσα με τα αγαθά που τρώνε καθημερινά οι πολίτες! Τα νιτρικά λιπάσματα, για παράδειγμα, προέρχονται από την αμμωνία, της οποίας η παραγωγή εξαρτάται από το αέριο. Στην συνέχεια τα λιπάσματα χρησιμοποιούνται στις καλλιέργειες, με σκοπό να επιτευχθεί η μέγιστη παραγωγή. Αν όλα αυτά δεν γίνουν τότε η αγροτική παραγωγή θα πέσει στο 1/3 και την παραγωγή τροφίμων θα αναλάβουν τα εργαστήρια των πολυεθνικών. Τα χωράφια δε, οργώνονται από τρακτέρ που καίνε πετρέλαιο!

Συμπερασματικά, το πανάκριβο αέριο και πανάκριβο πετρέλαιο οδηγούν σε μείωση της απόδοσης των καλλιεργειών, που, με την σειρά της, οδηγεί σε άνοδο των τιμών, σε μείωση της ζήτησης και τέλος σε ελλείψεις στα ράφια! Οι λεγόμενες Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους υδρογονάνθρακες και άρα ο πλανήτης θα οδηγηθεί στην φτώχεια και όλοι θα έχουν μόνο τα βασικά και μια εξουσία να τους ζητά εμβόλια ή ένα υπερεμβόλιο-σφράγισμα για να τους τα παρέχει.

Αν δεν γίνει αλλαγή πορείας, τότε όσα συμβαίνουν σήμερα στην Βρετανία, θα εξαπλωθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί