Άγριο «ΚΡΑΞΙΜΟ» σε Πιερρακάκη από πρώην υπουργό της ΝΔ! «BARCODE» σε τρένα του τρόμου!!! vid

Αυτούς θα εμπιστευτούμε για τα εμβόλια, τις ψηφιακές ταυτότητες και ό,τι άλλο έρχεται;;;

Ο πρώην υπουργός, της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, εκτόξευσε πυρά κατά της κυβέρνησης, η οποία πάει να φέρει την τεχνολογία, η οποία, δυστυχώς, κατά τα φαινόμενα, θα χρησιμοποιηθεί για την σκλαβιά και όχι για την πρόοδο των Ελλήνων, αλλά αγνόησε τα βασικά για τους σιδηροδρόμους με τον πρωθυπουργό μάλιστα να ετοιμαζόταν να κάνει «μούφα» εγκαίνια στο Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης του σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος, το οποίο ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΝΗΚΕ!!! 

«Μοστράρεται ο κ. Πιερρακάκης και πήγε στο ΜΙΤ να τους πει για την… ψηφιακή επανάσταση και στην Ελλάδα και δεν έχουν φανάρια οι σιδηρόδρομοι», σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρώην πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας.

Πράγματι η εικόνα με τον κ. Πιερρακάκη να δοκιμάζει την ψηφιακή ταυτότητα για ταξίδια σε αεροπλάνα, αφού έχει επαινέσει τον Νώα Χαράρι, ο οποίος έχει μιλήσει για την διασύνδεση-«φυλακή» των ανθρώπων μέσω του εγκεφάλου τους με την τεχνητή νοημοσύνη σε συνδυασμό με τις σημερινές καταγγελίες για την κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτυο μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ενδεχομένως δείχνει το κατά πόσο η κυβέρνηση λειτουργεί με επαγγελματισμό προς την σωστή κατεύθυνση ή έχει άλλου είδους προθέσεις…

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί