Βρετανία: Βασιλικός αναλυτής αποκάλυψε από ποια μορφή καρκίνου πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία όπως η ίδια ανακοίνωσε σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό από ποια μορφή καρκίνου πάσχει.

Το Παλάτι δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της, με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει νέος γύρος εικασιών.

Ο δημοσιογράφος Marc Roche, που εδρεύει το Λονδίνο και ειδικεύεται στα θέματα της βασιλικής οικογένειας παραχώρησε συνέντευξη στο Gala και αναφέρθηκε στη μορφή του καρκίνου, από την οποία πάσχει η Κέιτ Μίντλετον, επικαλούμενος καλά πληροφορημένη πηγή.

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως ανέφερε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να γίνεται στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο», είπε.

Σε ερώτηση για το πότε θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά της, ο ίδιος εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω επικοινωνία για την κατάσταση της υγείας της.

«Δεν θα είναι το Πάσχα όπως είχε ανακοινωθεί. Μιλάμε μάλλον για Ιούνιο/Ιούλιο, ίσως στους βασιλικούς αγώνες στο Ascot. Γνωρίζοντας την ανησυχία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν αναρρώσει πλήρως. Ένα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέα δήλωση. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της», αναφέρει ο Marc Roche.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα αφού ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις επιστρέψουν στο Lambrook School στις 17 Απριλίου και η Κέιτ, η οποία θα παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, μπορεί να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις όταν νιώσει έτοιμη.

«Έχει την εσωτερική δύναμη, την υποστήριξη του συζύγου της και της εξαιρετικής οικογένειάς της, ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί σε ό,τι είναι σημαντικό και είναι η πηγή της δύναμη της», λέει η Ailsa Anderson, πρώην σύμβουλος της βασίλισσας Ελισάβετ.

(Με πληροφορίες από newsit . gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί