Αστείρευτη όρεξη για αρπαγή ελληνικών εδαφών διακατέχει τους Γκρίζους Λύκους στην Τουρκία, πολλοί εκ των οποίων έχουν βρει πολιτική στέγη σε έναν κυβερνητικό εταίρο του Ερντογάν.
Ο λόγος για τον πρόεδρο του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος μεταξύ άλλων ετοιμάζει…φιέστα για την ανεξαρτησία των Δωδεκανήσων στις 9 Σεπτεμβρίου!
Τις τελευταίες μέρες ο γνωστός για τις ανθελληνικές του δηλώσεις Μπαχτσελί έχει εντάξει στην ατζέντα των προκλήσεών του τα Δωδεκάνησα, διοργανώνοντας μάλιστα πορεία σε άλλη μία ελληνική πόλη εκείνη της Σμύρνης.
Κατά τον ίδιο, η…«μεγαλειώδης πορεία» θα καταλήξει στο λιμάνι της Σμύρνης «εκεί όπου έπνιξαν τους Έλληνες το 1922».
Και επειδή οι Γκρίζοι Λύκοι δίνουν σημασία στον συμβολισμό, θα πραγματοποιηθεί πορεία από 12 επιτροπές του εθνικιστικού τουρκικού για κάθε ένα νησί των Δωδεκανήσων.

(φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ADEL: Σε συναγερμό η Πολιτική Προστασία για την κακοκαιρία σε Β. Αιγαίο και Δωδεκάνησα- Σε ετοιμότητα και στην Αττική
- Μετά το φιάσκο το Λούβρο αυξάνει κατά 45% την τιμή εισιτηρίου για τους εκτός Ευρώπης επισκέπτες
- Νέα δημοσκόπηση δείχνει που βρίσκονται τα ποσοστά των κομμάτων
- Δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: Η συγκλονιστική κατάθεση του αδελφού του 19χρονου θύματος
- Ισπανία: Προφυλακιστέος ο πρώην υπουργός Μεταφορών Χοσέ Λουίς Άμπαλος – Κατηγορείται για διαφθορά
- Ο Κ. Χατζηδάκης για τις αγροτικές επιδοτήσεις: Με ένα πιο δίκαιο σύστημα, η χώρα δεν θα χάσει ούτε ένα ευρώ
- Μήνυμα Πούτιν που μπορεί να φέρει ανατροπή στην Ευρώπη
- Καιρός: Μεγάλη κατολίσθηση απειλεί οικισμό στα Τζουμέρκα, σπίτια έτοιμα να καταρρεύσουν – Δείτε εικόνες
- «Σαν ξαφνική βόμβα»: Εντυπωσιακές εικόνες από το διάστημα δείχνουν την έκρηξη του ηφαιστείου της Αιθιοπίας
- Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ επισκέφθηκε το αεροπλανοφόρο Gerald R. Ford στην Καραϊβική









