Συνολικά κλιμάκια της ΕΛΑΣ προχώρησαν σε 3.370 ελέγχους κατά τους οποίους έπεσαν τσουχτερά πρόστιμα, σφραγίστηκε μια επιχείρηση ενώ σε μια περίπτωση είχαμε και σύλληψη για την διοργάνωση συγκέντρωση σε σπίτι.
Ειδικότερα, χθες σε περιοχή της Χερσονήσου είχαμε 15νεθήμερη αναστολή λειτουργίας σε επιχείρηση εστίασης (καφέ take away) καθώς εξυπηρετούσε κανονικά τρεις πελάτες, έχοντας σερβίρει τους καφέδες στο μαγαζί. Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ ενώ πρόστιμο από 300 ευρώ θα πληρώσουν και οι πελάτες που εντοπίστηκαν μέσα.
Την ίδια ώρα, στην Περιοχή του Ρεθύμνου, είχαμε την σύλληψη πολίτη για διοργάνωση συγκέντρωσης με 10 άτομα σε σπίτι το οποίο είχε ενοικιάσει. Επιπλέον του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, ενώ στους υπόλοιπους 9 από 300 ευρώ έκαστος.
Τέλος, είχαμε πρόστιμα για μάσκες και άσκοπες μετακινήσεις. Για μη χρήση μάσκας, επιβλήθηκαν 17 πρόστιμα και συγκεκριμένα 4 στα Χανιά, 11 στο Ηράκλειο και 2 στο Λασίθι ενώ για άσκοπες μετακινήσεις, 82 πρόστιμα, 6 στα Χανιά, 4 στο Ρέθυμνο, 60 στο Ηράκλειο, 9 στο Λασίθι και 3 επί του ΒΟΑΚ.
CRETALIVE
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στον εορτασμό του πρώτου χρόνου του Μουσείου «Σπίτι του Ελύτη» ο Ν. Δένδιας
- Βρετανία: Μόνο ένας άνδρας θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία για την επίθεση σε τρένο
- Αυτά είναι τα καταστήματα ΕΛΤΑ που δεν θα λειτουργούν από αύριο Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
- Τραγωδία στις ιταλικές Άλπεις: Πέντε Γερμανοί ορειβάτες σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα
- Η Τζένιφερ Λόρενς ζήτησε βοήθεια από το ChatGPT…για αυτό το λόγο
- Το “τσιουάουα” Βέλγιο απειλεί ότι θα ισοπεδώσει την…Ρωσία! Επικό βίντεο
- Στα Βορίζια Ηρακλείου μεταφέρθηκε η σορός του 39χρονου θύματος του μακελειού
- Η Χαμάς ανακοινώνει ότι θα παραδώσει τις σορούς 3 Ισραηλινών ομήρων απόψε στις 8 το βράδυ
- Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητάει ειδική αξιολόγηση του καταστήματος των ΕΛΤΑ επί της οδού Μητροπόλεως
- Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις εξελίξεις του μακελειού στα Βορίζια









